hayır..:( tavsiye edersen bakarım..
Printable View
hayır..:( tavsiye edersen bakarım..
çok tavsiye etmem...orda insanları klonluyorlardı...mesela senin ciğerlerin sigara içmekten iflas ediyo..klonundan ciğer nakli yapıolar. klonunu öldürüyolar...ama klonlar izole bi ortamda yaşıyor..işte ordaki izole ortamı görmeni isterdim....öyle bir ortam olabilir
bakabilirim bu filme...
ortam hazırlanabilirde...ne kdar klon uretebilirsinki..üret üret...çözüm bizlerde saklı ama..işte..dunya şartları izin varmiyor...
klon yapılmasın...klonlama demiyorum ama...ne bilyim...bu hidrojen kaynağı...ne bilyim yeni enerjiler bulunabilir..yeni besin kaynakları üretilebilir...acaba dna sıyla oynanmış yiyecekler zarrsız olabilir mi _?ne biliyim ben ya
:)
kafamız karştı gibi..
olur tabii..kare karpu zcıakrıyorlarda...
her turlusu olur...
hormonu kaldırsınlarda..gerisinide buluruz...
ne bu ya..
antalyada salatalık 14 cm yolda istanbula gelirken 15cm oluyor..:D
;D ;D ;D
koptuğum an buandır :)))
:) öle valla....nolcak halimiz yaa...
Bilinçli toplum düşüncesi hiçbir zaman hayata geçirilemeyecek arkadaşlar, bu ihtimali artık aklımızdan çıkarsak iyi olacak.. bugüne kadar ülkenin, hatta dünyanın çıkarları doğrultusunda faydalı işler yapılmaya çalışıldıysa da hiçbir zaman yürürlüğe geçirilemedi.. bunda siyasi nedenler boy göstermekte... hidrojen enerjisi de şu anda sadece bilgilendirme aşamasında... aslında BMW gibi büyük firmalar avrupadaki arabalarını artık hidrojenle çalışanlardan üretiyor ama hayatımızın her köşesini kaplayamayacak bu hidrojen enerjisi..
üüfff gülmüştüm iki dakka...doğru söylüyorsun valla..keşke öyle birşey olsa...yeni bi çağ olur...
neden olmasın ki..bizde sorun değilmi..bizim geri kafalı korkak toplum..daha doğrusu yönetenler öle..
aslında gerkli...bize lazım bu seyler..biz niye milletlere muhtaçız ki..