arkadaslar makina elemanlari kitabi alacam bi türlü karar veremedim önerebileceiniz yazar veya yayinevinin kitabi var mi... simdiden tesekkürler :)
Printable View
arkadaslar makina elemanlari kitabi alacam bi türlü karar veremedim önerebileceiniz yazar veya yayinevinin kitabi var mi... simdiden tesekkürler :)
bu konuda yayın sıkıntısı var,
içinde çok hata barındırsa da mustafa akkurtun Makina Elemanları Cilt: I - II kitabı ve çözüm kitabı birçok konuda yardımcı olabilir..
çok eskiden yazıldığından ve sanırım yazarın yaşı çok ilerlediğinden kitaptaki hataların giderilemediğini duymuştum..
Evet Mustafa akkurt'un kitabını kullanmıstık bizde, hatalar mevcut ama başka kaynakta pek yok.
tesekkurler arkadaslar ama sanirim mustafa akkurt hocanin kitabi cok eski..ben yeni baski mak el kitabi ariyorum ::)
Cahit KURBANOĞLU
yeni kitap..anlatım akkurttan daha sade..
arkadasim kitabin ismi aklinda mi veya yayinevi...
biz "mechanical engineering design" shigley kullanıyoruz ,kitap ingilizce ama bu konudaki en detaylı ve hatasız olanıymış,tavsiye ederim anlaşılabiliyo.
TÜRKÇE PDF FORMATINDA
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Lamekan paylaşımından ötürü minnetarım,emeğine sağlık.Paylaşımlarının devamı dileğiyle.
Saygılar....
Tşkler Lamekan Yeni konu açıp içerik ve kime ait oldugunu yazıp linki orayada koyarmısın