arkadaslar makina elemanlari kitabi alacam bi türlü karar veremedim önerebileceiniz yazar veya yayinevinin kitabi var mi... simdiden tesekkürler :)
Printable View
arkadaslar makina elemanlari kitabi alacam bi türlü karar veremedim önerebileceiniz yazar veya yayinevinin kitabi var mi... simdiden tesekkürler :)
bu konuda yayın sıkıntısı var,
içinde çok hata barındırsa da mustafa akkurtun Makina Elemanları Cilt: I - II kitabı ve çözüm kitabı birçok konuda yardımcı olabilir..
çok eskiden yazıldığından ve sanırım yazarın yaşı çok ilerlediğinden kitaptaki hataların giderilemediğini duymuştum..
Evet Mustafa akkurt'un kitabını kullanmıstık bizde, hatalar mevcut ama başka kaynakta pek yok.
tesekkurler arkadaslar ama sanirim mustafa akkurt hocanin kitabi cok eski..ben yeni baski mak el kitabi ariyorum ::)
Cahit KURBANOĞLU
yeni kitap..anlatım akkurttan daha sade..
arkadasim kitabin ismi aklinda mi veya yayinevi...
biz "mechanical engineering design" shigley kullanıyoruz ,kitap ingilizce ama bu konudaki en detaylı ve hatasız olanıymış,tavsiye ederim anlaşılabiliyo.
TÜRKÇE PDF FORMATINDA
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Lamekan paylaşımından ötürü minnetarım,emeğine sağlık.Paylaşımlarının devamı dileğiyle.
Saygılar....
Tşkler Lamekan Yeni konu açıp içerik ve kime ait oldugunu yazıp linki orayada koyarmısın
İTÜ Makina Fakültesi hocalarından Aybars Çakır ve Cemal Baykara'nın Makina Elemanları Kitabını tavsiye ederim, itü makina fakültesinden uygun fiyatla temin edebilirsiniz.
Arkadaşlar "mechanical engineering design" shigley kitabını arıyorum. Eğer bilen yada indiren arkadaş varsa kütfen linki buraya koyabilir mi?
Mümkünse son basım olursa iyi olur. Eski basımları buldum ama hiç okunmuyor neredeyse. Şimdiden teşekkürler...
2004 basım ama yazılar net okunuyor
yeniledim
lamekan link uçmuş sana zahmet bi yenileyebilir misin?
eyvallah çok teşekkürler. sağolasın :)
biraz gecikti kusura bakma
lamekan paylaşımın için teşekkürler, indiriyorum şuanda :)Alıntı:
lamekan Nickli Üyeden Alıntı
sanırım bu "mechanical engineering design" shigley's yedinci baskısı. (değilmiş) acaba sen de 8. baskısı da var mı ??? bana çok acil lazım da her yerde arıyorum bulamadım ne yazıkki :(
eklersen çok muhteşem olacak :)
eyvallah hocam çok teşekkür ederim bende tam bu kitabı arıyordum.
çok teşekkürler arkadaşlar
makine elemanları problem çözümleri e-book olan var mı?
arkadaşlar bu kitabı türkiyede nerden bulabilirim satın almak için? bildiğiniz bir yayın evi var mı?
arkadasim bu kitap shigley in standart handbook of machine design kitabi.. mechanical engineering design kitabi deil.. bende kitabin orijinali var kutuphaneden aldim fotokopi cektirdim.. fotokopici kitabi pdf olarak kaydetti.. cok istedim vermedi ama yarin yine gidicem alabilirsem buraya koyarim....Alıntı:
lamekan Nickli Üyeden Alıntı
istanbul akademi kitabevi 1 ay sonra 8. baskisini getirtecekmis.. bunun harivcinde pandora kitabevi var ama orasi getirmiyor kitabi.. ama sana tavsiyem kitabi yurtdisindan getirtmen ozellikle hindistandan cok ucuza geliyor orijinal kitap.. bildigim super 2 site var bi incelemeni tavsiye ederimAlıntı:
burakyalin Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle sorunsuz calisiyorlar siddetle oneririm
BU KİTAPLARI KOYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ELLERİNE SAĞLIK OLSUN..
teşekkürler beyler linkler için emeklerinize sağlık.
KARDESIM COK TESEKKUR EDERIM EMEGINE SAGLIK VALLA....
lamekam paylaşımlarını yeni konu altında açarmısın bu güzel paylaşımlar havada kalmasın emeğine sağlık
sağolasın teşekkürler
sağolasın teşekkürler
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ELİNİZE SAĞLIK
tesekkur ederız lamekan ben daha yenı ındırıyorum ama aradıgımkıtap mustafa akkurttur tekrar tesekkurler...
tşkr ederiz eline sağlık
arkadşlar bu shigleyin türkçe çevrisi var mı?
linki yenileyebilirmisiniz ...
tesekkurler.
arkadaşlar link boş .. benim ihtiyacım var bi yolunu bulunda tekrar ekleyin lütfen