taylan001

sıhhı tesisat hazırlama

Rate this Entry
by , 01.05.2013 at 17:21 (5436 Hit)
arkadaslar proje dersinde temız su ve pıs su tesisatını almıs bulunmaktayım.finesani adlı programda
birseyler yaptım fakat program demo oldugu için hesap föyünü vermıyor. programın cracki olan yada baska program bılen var mı acaba??

Submit "sıhhı tesisat hazırlama" to Digg Submit "sıhhı tesisat hazırlama" to del.icio.us Submit "sıhhı tesisat hazırlama" to StumbleUpon Submit "sıhhı tesisat hazırlama" to Google

Etiketler: Hiçbiri Etiketleri Düzenle
Kategori
Uncategorized

Comments

  1. onur konya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FİNEHVACH işinizi görebilir.FAKAT FİNESANİDEN FARKI ŞUDUR.

    Isıtma, soğutma, klima tesisatı hesaplama ve tasarım aracı olan FineHVAC ve sıhhi tesisat hesaplama ve tasarım aracı olan FineSANI programları İLE İŞLEM YAPILIR.FineHVAC, Isıtma Soğutma Klima (ISK) projelerini çalışmak için yenilikçi bir yazılım aracıdır.
    ISK projeleri bilgi, karar verme, deneyim, ve hepsinden önemlisi uygun metodolojinin doğru uygulanması gibi bir dizi faktörü içerdikleri için en karmaşık projelerden biri olarak kabul edilebilir. Bu karmaşıklığa rağmen deneyimli bir tasarımcının izlediği kurallar analiz edilebilir, düzenlenerek standartlaştırılabilir.
    FineSANI sıhhi tesisat tasarımı ve hesaplamalarını entegre bir ortamda birleştirir. Binanın tüm sıhhi tesisat hesaplamalarını tesisat çiziminden aldığı veri ile oluşturur. Hesaplama tabloları, teknik raporlar, malzeme listesi ve maliyetleri, ve tüm sonuç çizimler (plan görünümleri, kolon şemaları ve ayrıntı çizimler) otomatik hazırlanır ve güncellenir.

    BENİM BİLGİSAYARDA FİNESANİ PRORAMININ FULL SÜRÜMÜ VAR FAKAT ORJİNAL ODUĞU İÇİN İNTERNETE ATTIĞIM ZAMAN OKUMUYOR LİSANS KODU İSTİYOR.ÜZGÜNÜMFAKAT ŞU SİTELERDEN PROJENLE İLGİLİ FAYDALANACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM:

    Soğutucu akışkan özellikleri (Excel)

    YİNE İŞİNİZİ GÖRMEZSE BU PROĞRAMIN FULL SÜRÜMÜNÜ PİYASADN BULMAYA ÇALIŞIN.BEN BİR ARA BU İŞLER İÇİN SOLİDWORKS 2012 ROUTİNG PROĞRAMINI KULLANIRDIM.BELLİ BİR YERE KADAR İŞİMİ HALLEDİYORDU VE GERİSİNİ BEN KENDİ İMKANLARIMLA TAMAMLIORDUM.

    FİNE SANİ PROĞRAMI İÇİN ŞU VERSİYONU BANA GÖRE EN İYİ VERSİYONUDUR:

    IntelliCAD Fine SANI 10 NG v6.6.59.3-REDT