İnşaat Mühendisleri için E-Kitap Arşivi
TS500 - BETONARME YAPILARIN TASARIM VE YAPIM KURALLARI
TS498 - YAPI ELEMANLARININ BOYUTLANDIRILMASINDA ALINACAK YÜKLERİN HESAP DEĞERLERİ
TS648 - ÇELİK YAPILARIN HESAP VE YAPIM KURALLARI
TS4561 - ÇELİK YAPILARIN PLASTİK TEORİYE GÖRE HESAP KURALLARI
TS ISO 9194 - YAPILARIN PROJELENDİRİLME ESASLARI-TAŞIYICI OLAN VE OLMAYAN ELEMANLAR DEPOLANMIŞ MALZEMELER-YOĞUNLUK
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Rar Şifresi: Teşekkürler
Alıntıdır...
Ynt: İnşaat Mühendisleri için E-Kitap Arşivi
çoooook saolun ya makbule geçti......
standartları uzun zamandır arıyordum çok saol :)
rar dosyasindan cikmiyor ne yazikki :(
çok sağol teşşekürlerrrrrrrrrrr
RAR DOSYASINDAN ÇIKMIYOMU :s
Ynt: İnşaat için staj dosyası
methaba ben sitenize yeni üye oldum henüz neyi nasıl yapacagımı bilmiyorum ama bana acilen bi staj dosyası lazım insaat için moderattörüme sesleniyorum ne olur ban ayardım et!... :(
Alıntı:
!MEHMET! Nickli Üyeden Alıntı
...bana acilen bi staj dosyası lazım insaat için moderattörüme sesleniyorum ne olur ban ayardım et!... :(
İnşaat ile ilgili herhangi bir staj yapmadığım için elimde hiçbir staj defteri yok. Site içinde küçük bir arama ile bulabilirsin, yukarıdaki arama tuşunu kullanarak. Ayrıca;
o kadar mühendis adayı genç toplanmış koşuşturuyor hâlâ daha saçma sapan staj defteri isteklerinde bulunuyorsunuz. "İnşaat için staj defteri" ne demek n'olur biri bana bunu açıklasın? Belki de inşaat mühendisliğinde okumadığım için bilmiyorum ama bu stajın bir adı, şanı, ismi, cismi, birimi, konumu, rengi, içeriği, kokusu, kilosu yok mu ya? Kuuuuuuul görünmek için mi yazıyorsunuz böyle bi' deyin bakem ?