ERROR link.. help meee
Printable View
ERROR link.. help meee
YA BU AÇILMIYOR Kİ NEYE TEŞEKKÜR EDİYORSUNUZ
BU ÖRNEĞİ BULDUM Bİ KAÇ FARKLI SŞİTEDE HEPSİNDENDE AYRUII AYRI İNDİRDİM HİÇBİRİDE ÇAILMADI
AÇMADAN ÇIKARDEDİM ONUDA YAPAMADIM
BU Nİİ YAA
açılmıo:(
linki yenileyeceğim...rar'dan çıkarırken mi sorun oluyor??
kardes hersey güzelde resmler görünmüyor. onlar nasıl olacak:S
slm arkadaşlar bana muhasebe staj doysı lazım ]nerden bulabilirim
Alıntı:
emrecm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
emrecm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yapicieda Nickli Üyeden Alıntı
kardeş sen nasıl girdin rapidsharede login ve şifre istiyor ?
arkdşlr bana belediyedede staj yapmış inşaat teknikerinin bir örneği lazım elinde olan varmı yav
büro stajı için de bir örnek koyamazmısınız acaba bayındırlık da staj yapıorm teknikerlik okuorum büro stajı olark geçior ilk stajım o yuzden büro staj örneği gerekiyor..lütfen!!!
banada yapı staj defteri lazım daha başka olan warmı
Arkadaşlar bi soru sorucam yardımcı olursanız sewinicem ...
Ben bu sene ilk stajımı yapacam da staj yönergesinde elimdeki staj defterini 12 punto ile el yazısı veya pc kullanarak doldurun dior . Ben bu staj defterini bilgisayardan nasıl doldurucam ? yada deftere el yazısıyla 12 punto kullanarak nasıl yazıcam ??
Bilen anlayan warsa bi yardım etsn pls
YA ARKADASLAR BEN ACAMIYORUM NASIL ACILACAGINA DAIR BILGI VERSENIZ
çok ama çok teşekkürler kardeş..
Mrb arkdaşlar ben şantiye stajı yapıyorum .Staj defteri örneği lazım ama açamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
arkadaslarr bana inşaat bölümü staj defterı lazım 30 günlük yardım edebılcekk arkadaslar varmı acabaa cokk acıll cwp verebıılrmısınz acabaa?
arkadaslar ben ınsaat myo mezunuyum sızden ıstegım staj defterı cok acıl lazım 30 gun max 10 gun buro 20 gun santıye staj defterı lazım yardımcı olun bana arkadaslar ..... meaşle atarsanız sevınırım sımdıden cok tesekler
inşaat teknikerliği için staş defteri örmegine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
ama indirilmiyor lütfen düzeltin olmuyor ama
RKDAŞLR BURO STAJ LAZIM BANA ÇOK ACIL YARDIMCI OLURSANIZI SEVINIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKUR:)
30 günlük inşaat mühendisliği staj defteri olan var mı Şimdiden teşekkürler.:)
inşaat büro stajı acil...yardım
slm hocam bana acil bayındırlıkta staj yapmış bir arkadaşımın staj defteri örnegi lazım :) lütfen yardımcı olurmusunuz....
ŞANTİYE STAJ DEFTERİ USLUP VE BİÇİMİ HAKKINDA BİLGİ VE FİKİR .....
arkadaşlar bana büroyla ilgili staj dosyası lazım lütfen yardım edin
TEŞK EDERİM .
dosya için tesekkur ederım ama resımler hala açılmıyor!!!
sağlolasın kardeş
başarısız defterrr
çok tşkkr ederim :D
slm ya bana inşaat staj defteri lazım ama üsteki dosyayı açamıyorum açabilmem için ne gerek yardımcı olsursanız sevinirim iyigünler
bu dosyalar nasıl açılıyor lütdfen yardımcı olun
acil büro staj defteri lazm ama açamıyorum yardımcı olur musunuz
Alıntı:
yapicieda Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tülin şeker Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ERDAL_21 Nickli Üyeden Alıntı
bir şey yok
Alıntı:
BANU1987 Nickli Üyeden Alıntı
.....
MERHABA ARKADAŞLAR STAJ DEFTERİ ÖRNEĞİNİ İNDİREMİYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?