çeşitli illerde takımlar çıkartılıp, daha sonra 1 olanlar diğer ilin 1. leriyle karşılaşabilir.ben ankaradan katılacağım.
çeşitli illerde takımlar çıkartılıp, daha sonra 1 olanlar diğer ilin 1. leriyle karşılaşabilir.ben ankaradan katılacağım.
Evet turnuvayı yapmak şart oldu. Şimdi nasıl yapalım Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir organizasyonları için sorumlular seçelim. Bununla kıymetli adminimiz ilgilensin sonrasında 8 kişi olarak takımlar kurulup muhendisim.org genel e-mail adresine atılsın adminimiz o takımları süzerek buraya yazsın ve şehirlerin organizatörlerine iletsin. Sonra organizatörler birlikte bir fikstür oluşturalım ve maçlar,muhabbet,şamata başlasın. Ne dersiniz?
İstanbulda olursa süper olur büyük bir katılım olabilir..itüden 7-8 kişi hazırız
Ben istanbulla ilgili sorumlu olabilirim, bir arkadaşa daha yardım için ihtiyacım olabilir ama beraber bir başlık daha açarız, önce yer ve zaman için süreli bir oylama yaparız sonra da takım listeleri yaparız forumdan yazılanlarla, fikstür kolay.
tolga bende yardim edebilirim sana
bencede çok güzel olur, bu arada Dağcılık ve doğa sporları ile ilgilenen arkadaş varmı?
futbol turnuvası için adana var mı adana ?
benim için tarih onemli,kısa zaman ıcerısınde yapsanız bıle bunun gelenekselleşmesini diliyorum=) ben Dagcılıkla ilgileniyorum, kaya tırmanısı yapıyorum. neden ki?
doğa sporlarına, kampçılığa, off-road'a varım.blueflame08 Nickli Üyeden Alıntı
Tolga, İstanbul takımlarını oluşturmaya başlayabilirsin. Diğer illerden de gönüllü olarak organizasyona yardımcı olmak isteyenler bildirebilirler...Tolga19 Nickli Üyeden Alıntı
Saygılar,
B.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin