arkadaşlar bu kadarda olmaz
Arkadaşlar Burda olduğunuzu belli edin yeni konu acmasanızda acılan konuları okuduktan sonra bi yorum yaparak bende burdayım diyin burda 3 arkadaş biseyler yapmaya calısıyor zormu geliyor anlamıyorum belki işinize yarıyan yada yaramıyan konular ama sizde yardım isteyin gerekli konuları burdan bende burdayım diyin yani
Ynt: arkadaşlar bu kadarda olmaz
Alıntı:
merick60 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Burda olduğunuzu belli edin yeni konu acmasanızda acılan konuları okuduktan sonra bi yorum yaparak bende burdayım diyin burda 3 arkadaş biseyler yapmaya calısıyor zormu geliyor anlamıyorum belki işinize yarıyan yada yaramıyan konular ama sizde yardım isteyin gerekli konuları burdan bende burdayım diyin yani
meriç e katılıyorum paylaşmak zorunda değilsiniz bişeyler ama ben de jeofizik mühendisiyim demek yetmiyor yorumlarınızla bari destek verin.:(
Teşekkür ederim Silvio beni desteklediğin İçin
Haklısınız Arkadaşlar, sadece Jeofizik Mühendisliği değil tüm bölümlerimizde bu sıkıntı var,,
Arkadaşlar dökümanları indirip gidiyorlar,, Malesef,,
bence belli bir süre girmeyenlerin üyeliği iptal edilsin belki bu probleme çözüm olmaz ama zemin hazırlayabilir?
silvio haklısında bu da bi cözüm olmaz bence daha iyi bi cozum lazım rap vermiyen yada forumda cevap vermiyen konun icerğini goremsin diye özellikler var forumda onu acsan admistor
Cevap vermeyenlerin konu içeriğini görmemesi bir çözüm ama gereksiz mesajlar yazılacak bu seferde,, Biraz bilinç lazım insanlara,,
saol maviprens aramıza hos geldin
slm arkadaşlar bnde yeni üye oldum jeofizik okuyorum elimden geldiğince yardım ederim
hoş geldin.Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruzzz......