Bence sen önce uslubuna dikkat etsen iyi olur link ölü değil ve içerikde gayet güzel lütfen emeğe saygı gösterelim...Alıntı:
sdujfz Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Bence sen önce uslubuna dikkat etsen iyi olur link ölü değil ve içerikde gayet güzel lütfen emeğe saygı gösterelim...Alıntı:
sdujfz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar acil jeofizik staj defteri lazım lütfen yardımcı olun son iki günüm :(
Teşekkür paylaşim için..işime yariyabilicek bir şey..
galiba dosyada hata var lütfen tekrar gözden geçirebilirmiyiz ....
bende tekrar indirdim fakat hiç bir hatayla karşılaşmadım belki hatayıda söylersen bir çözüm bulabilirizAlıntı:
elmacie Nickli Üyeden Alıntı
indirdim ve açıldı.fakat bişler yazıyoda ne yazdığı anlaşılmıyo nsl düzelticem okunucak hale getiricem.yardmcı olursan sevinirim ;)
mta adana bölge müdürlüğünde staj yapıyorum. jeofizik mühendisliğindeyim. bana uygun bi staj defteri bulamıyorum. yardımcı olusanız çok sevinirim...
mta adana bölge müdürlüğünde staj yapıyorum. bana uygun bi staj defteri bulamıyorum.. 2 gün içinde bana staj defteri gönderebilirseniz çok sevinirim.. :-\ :'(
paylaşım için saol belgeyi microsoft office'de açtım herhangi bir sorun yok!
şimdi farkettm zip içindeki belgeyi önce masaüstüne kopyala sonra açmalısın yoksa belgeyi notdefterinde açıyor bu nedenlede anlaşılamıyor!