Batı çimento'da yapılmış staj defteri örneği... ;) ;)
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Link yenilendi...10 kere indirilebiliyor...limit dolduktan sonra indirenler ulaştırsın isteyenlere..
Printable View
Batı çimento'da yapılmış staj defteri örneği... ;) ;)
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Link yenilendi...10 kere indirilebiliyor...limit dolduktan sonra indirenler ulaştırsın isteyenlere..
teşekkürler kardeş :)
önemli değil ;)
işini görmezse başka defterlerde var... ;)
ben cımentoyla ılgılı ornek staj defteri bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz cok sevinirim
arkadaşlar cımento ıle ılgılı staj defteri bulanların benim email adresime yollamaları önemle rica olunur şididen teşekürler
------
edit:mail adresi vermek yasak
emrecm kardes bana yardım et ya son 4 gunum kaldı bana beledıyede yapılmıs bıe staj defterı lazım lutfen bana yardım et
Belediyede staj yaptın da konu ney ?? ???
arkadaşlar endüstri mühendisliğiyle ilgili çimento sstaj defteri örneği var mı?
stajımın bitmesine 5 gün kaldı bi yardım eli lütfennnnn:)
çimento fabrikasında lab stajı yaptım defter örneği arıyorm bi kaç tane buldum ama hepsi işletme stajı bana lab da yapılan deneyler falan lazım devlet sırrı gibi saklayıp vermiyrlar :S
yardımcı olabilecek varsa çok sevincem (:
[ftp=ftp://[/ftp] :saril: :cadi: :)))
batı çimentoda staj yapıyorum ve bölümüm malzeme müh. staj defterine ihtiyacım var ilginiz için şimdiden teşekkürler :)
Şimdi indirebilirsiniz
ben indirmek istiyom ama indiremiyorum
çevre mühendisliği laboratuvar staj defteri doldurmam lazım varsa birileri paylaşsın lütfen:(
cimento lab staj defteri örneği lazım 10 defadan fazla indirildiği için indiremiyorum sanırım nasıl erişebilirim?
Arkadaşlar ben çimento fabrikasında staj yaptım.Bölümüm elektronik-elektrik dosyayı yazamadım.Eğer arşivlerinizde varsa ve paylaşırsanız allah sizden razı olsun...şimdiden teşekkürler.
arkadaşlarrr linki yenileyebilirmisinizzzzz?
benim vardı ama annem üzerine çay dökmüş..Alıntı:
lanethvodka Nickli Üyeden Alıntı
oldu mu sana beton staj defteri :)
örnek falan istemeyin, çöpe attım
KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ÇİMENTO LABORATUAR STAJ DEFTERİ ÖRNEĞİ LAZIM ACİL LÜTFEN
bu defter nasıl ındırılıyor.bılgısı olan varsa cevap versin.buyuk bı sıkıntıdayım.biz bu alemde yenıyız
oturduğunuz semtin muhtarına gidip "indirme ilmuhaberi" karakoldan "sabıka kaydı" alıp onu admin'e fakslıyorsun.Alıntı:
ahmet4444 Nickli Üyeden Alıntı
sonrasını admin halleder.
ellerine sağlık teşekkürler
teşekkür
Alıntı:
muratall01 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar linki yenileye bilirmisiniz acaba ??
merhaba, :)
batı çimento staj defterını ındırmek ıstıyorum ama ındıremıyorum :( 'Download not available' diyor, tekrar yükleyebılrmısınız acaba? indırebıleyım. şimdıden teşekkürler
lütfen birisi bana yardım edebilir mi çimento fab. lab staj defterine ihtiyacım var
ÇİMENTOYLA İLGİLİ ORNEK STJ DEFTERİ WAR MII
mrb arkadaşlar çevre müh çimento fabrikasında yapılmış staj defteri örneği arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
dostum sanırım artık linkler çalışmıyor, çimentoyla ilgili kimya mühendisliği staj defteri hakkında başka türlü yardımcı olabilir misin? iş birliğin için teşekkürler.
arkadaşlar linki tekrardan yenilerseniz sevinirim ya bayaa ihtiyacım war o deftere :(
Link kırılmış.
mrb arkdslar çimento fabrikası staj defteri lazım.bu link calısmıyor.yardımınıza ihtiyacım var acil!!!!!
lınk bozuk
arkadaslar banada lazım ama lınkten ındıremıorum yardımcı olun..
link lazım gonderebilcek varmı
Linkleri yenilermisiniz?
çimento staj defter orneqni indirenler lütfen bna ulastırsın..moons_pell_825@windowslive.com
dosya bulunamıyor yardımcı olurmusun ?