[i][b]...: konu anlatımı :.....
eski bir yazılım fortran ama ögrenmek gerekir...fazla bilgi göz çıkarmaz..:):)
made by orkun
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[i][b]...: konu anlatımı :.....
eski bir yazılım fortran ama ögrenmek gerekir...fazla bilgi göz çıkarmaz..:):)
made by orkun
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Fortranı seviyorum :D
Eline sağlık...
:) sefmek gerek dostum....:)
linkte autocad ile ilgili bir dosya çıkıyor. fotran ile ilgili bir şey göremedim ben. tekrar gönderirisen sevinirim. yada ellinde fotran ile ilgili başka notlar varsa onlarıda ulaştırabilirsen iyi olur. kolay gelsin:)
pardon arkadaşlar yanlış upload yapmışım....
kusura bakmayın...
arkadaşlar düzelttim istediğiniz program şimdi linkte mevcut...
made by orkun
ben bilmiyorum fortranı
:) Zevkli bir program fortrann... Ama eski tabiAlıntı:
kapriss Nickli Üyeden Alıntı
fortran ögrrenmeni tavsiyede ederim..sakın bakmada diyebilirim...bazı program temelleri onda mevcut..ama kullanımı azalıyor yıllar geçtikçe...
ABİ YANDIM BU FORTRANDAN NERESİ GSL BU PROGRAMIN ANLAMADIM....
bende eskiden seviyordum ama matlab olduktan sonra tabiiki fortran svilmez....ama mecbursan okumaya vay haline..:).... iii çalışş
qbasıc yerine okulda fortran ögrenmeyi tercih ederdim hala qbasıc de takılanlarda var(benim gibi):D
tşkkrler
tşklerrrrrrrrrr
tşk
fortran iyi hoşta bazen insanın beyni yanıyor :)
Tesekkürler hocamm.. :7:
slm bana acıl fortranla ılgılı konu anlatrumı ve ne kadar ornek varsa gonderılebılır mı sınavım var da cok tesekkruler
Ancak bu linkteki paylaşım sadece 3.ünitenin sonuna kadar yani werilen linkteki werilerle fortranın yarısı bile zor öğrenilir.sınawım oldugu icin takıldıgım bır yeri turkce cewirisinden bakmak istedim ancak 3.üniteye kadar mecut bilgilerle karşılaşınca hüsrana uğradım açıkcası :S
valla biz mecburuz çok gıcık bi hocamız var nabacaz bilemiorum forever AUTOCAD :D ellerine sağlık dostum bu arada ;)
arkadaşlar bi kaç gündür fortran çalişiyorum çözdüm gibi ama şu real ve integer terimlerinin ne zaman kullanılması gerektiğini anlayamadım bazı örneklerde var bazılarında yok bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen........
ben ykleyemedm yardmcı olursanız sewinirim
Teşekkürler
emeğine sağlık.....
Linki yenileyebilir misiniz?