gelecek döşünülebilen bir döşüncedir ne zaman döşündüğünü somutlaştırırsan o zaman geleceği görebilirsin kanımca böyle olmalı her şey mumkun bence
gelecek döşünülebilen bir döşüncedir ne zaman döşündüğünü somutlaştırırsan o zaman geleceği görebilirsin kanımca böyle olmalı her şey mumkun bence
bardagı attıgında kırılacagını bilmen gelecegi gormek degildir.oncesinde en azından bir defa kırıldıgına sahit olmussundur ve bilincaltına yerlesmistir.dolayısıyla geçmişi yasamıssındır.ve gecmiş gelecek degildir!
Arkadaşlar benim anlatmaya çalıştığım şey aslında geleceği görmenin bizim için anlamı ve yaratıcı için anlamı
farklı olabilir mi?
Yaratıcının geleceği görmesi sonsuz ayrıntılıdır ama biz geleceği sadece kısmen tahmin edebiliriz.
Bu geleceği görme olarak düşünülürse çok basit kalır.
Tıpkı bulutsuz bir günde gökyüzüne bakıp "ben uzayı görüyorum" demek gibidir.
Haksız mıyım?
Ayrıca ben manyak değilim.(hayelcı )
geleceğin görülebilmesi hemen hemen 0 a yakın bir ihtimalle gerçekleşebilir mesela olasılık hesapları kullanılarak bir paranın yazı yada tura geleceği biline bilir hatta fiziksel ortam şartları ve paraya uygulanan kuvvet tam olarak hesaba katılırsa paranın yazı yada tura geleceği bellidir teoride gelecek hesaplanabilir yada görülebilir
Gördüğümüz geleceğe gelince gördüğümüz şeye vereceğimiz tepkilerde hesaba katılıp görmüş olduğumuz geleceğe ulaşırız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin