ögretmen lisesinde okuyorum.
böyle testlere alışkınım.
136 çıktı.
ehh fena degil
ögretmen lisesinde okuyorum.
böyle testlere alışkınım.
136 çıktı.
ehh fena degil
142 cıktı..bu test bıraz dengesiz..
way anasını. patron yüzünden geç cewpladıklarımdan dolayı 121
ben 152 aldım
Benimde 148 çıktı ama tabi insanların zekalarının yetenek, istek, dış şartlar ve daha değişik şeylere bağlı olarak değişen bir parametre olduğu ve ölçülemeyeceği dolayısyla da IQnun verimi düşük bir gösterge olduğu çoğu kişi tarafından kabul edilir.Mesela ben orda sabahın şu saatinde yeni uyanmanın vermiş olduğu gevşeklik yerine konsantre şekilde 2 soru fazla yapsaydım 150leride geçerdim ama çok daha düşük sonuç çıkaranlar farklı yer farklı zaman farklı şartlarda ve farklı konularda benim düşünemediğim şeyleri düşünebilir dolayısıyla buda başarıya yansır test için sağol piyasadaki saçma sapan testlerden yine biraz daha iyiydi arkadaşın dediği gibi çok bilimsel olmasa da.
Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 145 (Süper zeka) olarak hesaplanmıştır.
Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 151 (Süper zeka) olarak hesaplanmıştır.
benim de 145 çıktı da bunlarla da IQ testi olabileceğini sanmıyorum hem zaten zekayı sadece bu tarz sorular ile sınırlandırmamak lazım bu daha çok matematiksel/mantıksal zekaya dayanıyor
If there were words for this<br />would i sing or would i scream?<br />I'd give my blood to stay<br />my blood just to stay right here<br />something can never share<br />this urging need to<br />invite the darkside in<br />into my haven
son soru güzelmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin