Mezar başında ağlayan bi kız var.Mezarda yatanın annesi kızın annesinin kayınvalidesi olduğuna göre mezarda yatan ağlayan kızın neyi oluyor??Hadi bilin bakalım
Mezar başında ağlayan bi kız var.Mezarda yatanın annesi kızın annesinin kayınvalidesi olduğuna göre mezarda yatan ağlayan kızın neyi oluyor??Hadi bilin bakalım
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
dalgamı geçiyon sen? Bilmiyosan cevap verme.
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
Kaç , yoksa şimdi dövecek seni.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
Allah Allah , ne günlere kaldık .
Mezarda yatana bile rahat yok.
Git kızım işine başka yerde ağla.
dostum ağlayan kızın annesinin kayınvalidesi babaannesi olduğuna öre bu kayınvalide yatanın annesi olduua göre cevap KIZIN BABASIDIR.
KAZIMUGUR sende mi bilmiyon cevabı
kendi söylediğini şöyle bi düşünsen? babası mı gerçekten ? Gidişat doğru ama sonuç yanlış daha dorusu eksik
hesaplarıma göre mezarda en az üç kişi var doğru mu ?
daredewil Nickli Üyeden Alıntı
çok zekisin ya bi mezarda üç kişi olmaz ama bu yada şu olabilir yazmamışsın cevabı ??
ya halası ya babası yada amcası
bu soru sorulduğunda ilk 5 sn içinde verilmesi gereken bi cevabı var sen uzun süre düşünsende doğru
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin