alemsiniz yaa ;D tebrik etmekte bayagı zorlanmışsınız,herkesin bir bahanesi varmış yani
alemsiniz yaa ;D tebrik etmekte bayagı zorlanmışsınız,herkesin bir bahanesi varmış yani
tebrikmiş... >duygu Nickli Üyeden Alıntı
benim metro çikolatamı verme tebrik iste... sinirrr
----------
noluyoo yaa :-\ naptım ben sizeee
hem renoxy nin uyarısını unuttun mu
ben hak etttim ama (hh)
Aldırma sen Duygu, meyve veren ağaç taşlanır herzaman
Kurallara uyduğun için de ayriyetten tebrik ederim seni
...Und Nur Das Grosse Himmelszelt Bezeugt Das Ende Dieser Welt..
pek anıyamadım... kimmmmRenoxy Nickli Üyeden Alıntı
(hh)
duyguya kızmayın.....
ben kızarım bir tek... > kimmmm
Kurallardan bahsediyorum Victor... Üstteki kullanıcının sözü alıntı yapılmaz... Gerçi bununla Kartal ın ilgilenmesi lazım... Amaç daha verimli bir platform yaratmak...
...Und Nur Das Grosse Himmelszelt Bezeugt Das Ende Dieser Welt..
bende kızarım... hemide çok kötü kızarım... sinirrrorkunayhan Nickli Üyeden Alıntı
kızdığıma kızanada kızarım... kimmmm
-----------
Hep kural hep kural olmaz kine böyle... Renoxy... Böyle verim kazanılmaz ki... Ben başka bir sitede yoğun ilgiden dolayı forumlarım kilitlendi, yazılarım silindi soğudum ve girmiyorum oraya şimdi...Renoxy Nickli Üyeden Alıntı
Burasıda böyel kuralcı, ilginin dağılması konusunda hem fikir olucaksa ben burdanda kaçayım..
Buranın özelliği esnek kurallara sahip olması, beni çekende buna izin vermeniz...
Kural cılık her zaman iiydir ama bazen toleranslıda olmak gerekiyor... İnan hiç bir yerde yaşanılmaz o zaman...
Bazı durumlar vardır, sosyal aktivite sonucu kazanılan güvenle doğru orantılı bri durum oluşturur... Kişi size Bazı kolaylıklar ve esneklilker sağlıyorsa inanın onun gözünde değerlisinizdir...
Şimdi bize burda esneksel kurallar uygulanırsa değer gördüğümü sezeriz ve ona göre bizimde siteye faydamız olur... *Her Konuda...*
Bunun böyle sürmesi temennisindeğim...
-----------
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin