Autocad De Sorularınız Varsa Buraya..
eğer yapamadığınız ya da bilmediğiniz şeyleri tek başlık altında sorarsanız daha çok yardım etmeye çalışırız...
boşuna konu açmayalım..
iyi günler iyi çalışmalar dilerim..
Autocad De Sorularınız Varsa Buraya..
eğer yapamadığınız ya da bilmediğiniz şeyleri tek başlık altında sorarsanız daha çok yardım etmeye çalışırız...
boşuna konu açmayalım..
iyi günler iyi çalışmalar dilerim..
Teşekkürler ilginiz için,
Umarım konunun devamı gelir,
İyi çalışmalar.
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
İNŞALLAH YARDIMCI olurum elimden geldiğince..
autocad 2008 de mimari proje üstünden kalorifer-iklimlendirme tesisatları çizimi için not veya autocad in beraberinde çalışan bir program var mı?varsa nasıl temin edebilirim?
sayın ağır abla hanımefendi bu sorumu ankaradan soruyorum
autocad 2007 kullanıyorum
1) vp enter yaptığımızda karşımıza çıkan menü ne işe yarıyor.
2) açısı ne olursa olsun birbiririne parelel çizgi çizmeye yarayan komut hangisiydi
3) seçim yapılıp bir sonraki komutta tekrar aynı seçimi aktif hale getiren bir komut var bunu biliyormusunuz. bunlara cevap verenin heykelini ankara hitit güneşi ( sıhhıye ) :-- :-- heykeli karşısına dikecem ANT OLSUN ahım var
???
ARA SIRA BAZI BAZI
özür dilerim konunun seyrini resmen tıkadım sanırım. ben sormadım varsayın konu işlesin gitsin....
ilgili kişilere.... özürlerimi iletiyorum :$ :$ :$
ARA SIRA BAZI BAZI
3d çizimlere bakış açınızı ayarlıyor.daha önce hiç görmediğim bu menü için daha fazla açıklama yapamıyorum.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
offset komutunu kullanabilirsiniz.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
komutu girdikten sonra komutsatırında select object diyecektir.Buraya p (previous) enter girerseniz bir önceki seçimleriniz tekrar seçilir.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
mail adresinizi verin yeni çekilmiş boy fotoğrafımı göndereyimgri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda autocad soruları cevaplanmak için açıldığından özür dilemeye gerek olduğunu sanmıyorum.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
2 numara hariç 1 kısmen 3 doğru.. heykel konusunda da matruşkalarını yaparım dostum senin...
3 içinsen p komutu aktif olması için yapılan copy, move, rotate gibi komutun hemen ardından yapılması lazım.. diye biliyorum denedim oldu... ki ben neden soruyorum autocad kullanmıyorum emme ilazım olur..
alakanız için teşekkürler.
son bir soru cevabını biliyorum ama...
autocad dosyasına nasıl şifre konur.... bunu bilenin heykelini özgürlük anıtının yanına dikecem.
ARA SIRA BAZI BAZI
sitede bir tuhalık var mesajınızı yeni gördüm.
2 neden yanlış olsun ki ??
şifreleme için tools, options, open and save, security options bölümüden şifre konulabilir
muratall01 kardeşim son cevabın doğru.
2 içinse offset sadece bir seçenek. ben bunu bir forun sitesinde buldum zamanında. bunu inşaat yapan biri yazmıştı. komutu girdikten sonra çizginin başlancını ve bitişini seçiliyordu çizgiyi bir obje olarak değil açısal bir komut olarak algılıyordu komut. cursor yeni açısı ile bütün çizim işlemlerini o seçimde açıya uygun çiziyordu. ve diğer çizlerde o açılsallık kadar derece alıyordu. offset ise aynı çiziyi öteleme komutuduydu oysa. aynı boyda sadece ötede veya beride çizgi işlemi için kullanılıyor. komutları bulamadım bu yüzden sordum alakanız için teşekkürler..
ARA SIRA BAZI BAZI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin