Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası
    Junior Member RaZoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    2
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: Autocad De Sorularınız Varsa Buraya..

teşekkür ederim şimdiden ilgilendiğiniz için,demem o ki yani autocad gibi bi programda uçak çizmek pek de günümüz türkiye şartlarında pek işe yaramaz heralde ,sonuç olarak airbus çalışanı yoktur forumda diye tahmin ediyorum,en azından çok uç bi şey çizmek o programı tam anlamıyla bildiğini ortaya koymaz heralde şahısların,zira bi program tamamen yapılırken üzerinde bi bina dolusu adam çalışıyo,şayet onlara da sorsak heralde tam iddaalı biçimde ''ben bunun alayını biliyorum'' diye bi beyanat vermezler,ekip çalışması olduğundan..neyse konuyu çok konuşup da konuyu kilitlemenin bi manası yok..tekrar teşekkürler....

Senior Member aĞıR aBLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    101
    Tecrübe Puanı
    0

ARABA ÇİZİLİYOR Uçak nie çizilmesiki..

ben bunu buldum bak..

Senior Member muratall01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
    bu konu sayfasını açan kişi ile cevap veren kişi ? hani bir tuhaflık var? evet paylaşalım bilgimizi illaki....
    Allah Allah.....
    ??? ??? ??? ??? ??? ???
    sanki tuhaflık bendeymiş gibi bir hisse kapıldım.

Junior Member RaZoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    2
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkür ederim göremiyorum ama,ne yaklaşabiliyorum ne de indirip autocad formatında bakabiliyorum,neyse çözebilirsem çözerim...ben de çok arıyorum ama tam somut bi şey çıkmıyo,başka çizimler de buldum...halledicez artık ne yapalım..araba veya uçak konusuna pek takılmamak lazım ben örnek olarak verdim sonuçta her programın diğerlerinden bir adım daha üstün olduğu yerler var ve de gözlemlediğim kullanım alanı olarak program yeteneğine piyasa önem veriyor gibi geldi,yoksa uzay mekiği bile vız gelir tırıs gider meraklılarına...

Junior Member origin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

autocad da dayre üzerine nasıl yaza biliriz arkadaşlar

Üye asline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Selam değerli hocalar,henüz 1. sınıftayım
    acad2010 ile acad öğrenmeye başlamak istiyorum amacım yat ve tekne dizaynları konusunda acad ile uygulamaları yapabilmek ama programın çok fazla türü olduğunu acad'ın orjinal sitesinde gördüm. Herne kadar satın alma gücüm olmasa da pekçoğunu crackli olarak internette bulmak mümkün ya da bazıları okulumda orjinal olarak kullanımda zaten. Ancak öncelikle bilmek istediğim şey bu türlerden hangisi yat ve tekne dizaynında en uygunudur ?
    Konu hakkında gerçekten tecrübesi olup detay verecek olanlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Member gri_gramafon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı asline Nickli Üyeden Alıntı
    Selam değerli hocalar,henüz 1. sınıftayım
    acad2010 ile acad öğrenmeye başlamak istiyorum amacım yat ve tekne dizaynları konusunda acad ile uygulamaları yapabilmek ama programın çok fazla türü olduğunu acad'ın orjinal sitesinde gördüm. Herne kadar satın alma gücüm olmasa da pekçoğunu crackli olarak internette bulmak mümkün ya da bazıları okulumda orjinal olarak kullanımda zaten. Ancak öncelikle bilmek istediğim şey bu türlerden hangisi yat ve tekne dizaynında en uygunudur ?
    Konu hakkında gerçekten tecrübesi olup detay verecek olanlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.
    Klasik bir cevap autocad bilmek demek sadece çizim skcethlerini öğrenmek demek! bunu senin ihtiyaçlarına cevap vermediğini görünce 3d tasarım deneyeceksin!
    güzel bir başlangıç temel mantığını autocad ile yap. 3d mantığındada ug, solidworks, catia, gibi programlar mevcut!
    ARA SIRA BAZI BAZI

Junior Member lockman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

slm.bi kişi bana bu M8x12 kör delik derinliği 15 ifadesini açıklayabilr mi _?

Senior Member muratall01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    0

kör delik ;
    delik boyu, parça kalınlığında az ise kör delik oluyor.

karşılığı açık delik ise,
    delik, parça kalınlığı boyunca ise açık delik oluyor.

parçaya matkapla delik deliyorsun.matkap uçları genelde 135 derece koniktir.
    bu konik kısmı unut. delik deleceğin parçaya 15 mm silindirik kısımla giriyorsun.
    M8 için diş dibi çapı 6,5 mm falandır. sayılarla ifade edersek, 40 mm kalınlığındaki bir parçaya, 15 mm boyunca 6,5 çapında matkapla deldin.
    çıkar matkabı geriye ne oldu ? işte sana kör delik.

ikinci adımda bu deliğe vida dişi açacaksın. Delik içi dişler kılavuzla açılır. Kılavuzlarun uç kısımları koniktir ve buradaki dişler tam olarak açılamaz.
    Bu konik kısmı unut. Delikten itibaren kılavuzun silindirik kısmını delikten içeri 12 mm boyunca gönder.
    çıkar kılavuzu geriye ne oldu ? işte sana M8x12 kör delik derinliği 15 mm.
    hadi hayırlı olsun.

Member gri_gramafon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı muratall01 Nickli Üyeden Alıntı
    kör delik ;
    delik boyu, parça kalınlığında az ise kör delik oluyor.

karşılığı açık delik ise,
    delik, parça kalınlığı boyunca ise açık delik oluyor.

parçaya matkapla delik deliyorsun.matkap uçları genelde 135 derece koniktir.
    bu konik kısmı unut. delik deleceğin parçaya 15 mm silindirik kısımla giriyorsun.
    M8 için diş dibi çapı 6,5 mm falandır. sayılarla ifade edersek, 40 mm kalınlığındaki bir parçaya, 15 mm boyunca 6,5 çapında matkapla deldin.
    çıkar matkabı geriye ne oldu ? işte sana kör delik.

ikinci adımda bu deliğe vida dişi açacaksın. Delik içi dişler kılavuzla açılır. Kılavuzlarun uç kısımları koniktir ve buradaki dişler tam olarak açılamaz.
    Bu konik kısmı unut. Delikten itibaren kılavuzun silindirik kısmını delikten içeri 12 mm boyunca gönder.
    çıkar kılavuzu geriye ne oldu ? işte sana M8x12 kör delik derinliği 15 mm.
    hadi hayırlı olsun.

Valla pes.. Bu kadar ustaca anlatılır. Unut gitsinler de dahil
    ARA SIRA BAZI BAZI

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin