bunu daha önceden de sormuştum sanırım ama bilen yoktu cevap gelmediğine göre tridimaxteki bevel profil komutunu autocadde nasıl sağlarız?Bilen var mı? Doğru cevap gelirse bende heykelini dikicem
bunu daha önceden de sormuştum sanırım ama bilen yoktu cevap gelmediğine göre tridimaxteki bevel profil komutunu autocadde nasıl sağlarız?Bilen var mı? Doğru cevap gelirse bende heykelini dikicem
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
tridimex ne ? o komut ne işe yarıyor ?
biraz açıklarsan belki yardımcı olabiliriz.
tridimax i biln-miyorsan anlatmam zor ama ya şimdi olay şu bi çizgi düşün 100 cm uzunluğunda autocadde,bunun yanında çapı 1 olan bi daire çizip bu daireyi çizgi üzerinden yürüt diyen bi komut var mı?
tüM y0llaRı yüRüdüM ßen ßaNa göRe değ!l kaLdırıM içiMde ya$ayaN ölü ç0cukLaRı küRtajLa aLdıRıN !!..
2. sorumun cevabını buldun sonunda komut " ALIGN " geç oldu ama. bunu sormuştum.gri_gramafon Nickli Üyeden Alıntı
ARA SIRA BAZI BAZI
arkadaşlar aranızda autocad 2013 kullanan varsa sizde de internet açık olduğunda prog açılıyor mu bende açılmıyor ne zman neti kessem ancak o zman açılıyor normalde böyle mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin