paramız yokkkkk.fakiriz biz..herkes de buna rağmen bizi sömürüyo
paramız yokkkkk.fakiriz biz..herkes de buna rağmen bizi sömürüyo
Zenginlerimiz Amerika'dan korkmasa mı? Böyle bir ihtimalin olabileceğine imkan vermiyorum... Siyaset bilimin önüne geçiyor her seferinde... Ve enönemlisi de Amerika'nın sömürgeciliğinden asla kurtulamaycağız..orkunayhan Nickli Üyeden Alıntı
...Und Nur Das Grosse Himmelszelt Bezeugt Das Ende Dieser Welt..
işte...o durumda olmamamız gerek diyorum...olmayacak gibi isede..ne bilim..diyecek pek fazla bişeyde yok..
aslında çok sadistçe düşüncelerim var ama...forum işte...iki gn önce açsaydın ya şahin bu başlığı-ahmet forum kurallarını koymadan önce....ahahh neler neler anlatırdım sizlere
Evet Kurallar var siyaset yasak :Pkapriss Nickli Üyeden Alıntı
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Aslında ülke politikası bizim bildiğimiz doğrultuda ilerlemiyor neyazıkki arkadaşlar... madalyanın öbür yüzü var bir de, yani karanlık tarafı... bunları bilmediğimiz için de her zaman neden bizim ülke hala başka ülkelerin sömürgesi altında yaşıyor, neden zenginlerimiz kötü gidişata bir dur demiyoruz sorularını birbirimize yöneltmeye devam edeceğiz.. ve hala dünya bor reservlerinin %70 i ülkemizde olmasına rağmen, bunları kullanıp ülke ekonomisine katkı sağlamıyoruz bizim devlet de iş yok demeye devam ederiz...
şifreli bir bölüm yap ahmet bu siteye ...konusacaz...yakın zmana kadar ayarla dostum bişeyler...
Şİfreli Bölüm Değilde Yöneticilere özel Bölümü yarın açarım...
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
herşey bor değil aslında...neler var bizde de..kimse bilmiyor...
gecen fakultede yapılan panelde..yer altı kaynakları ile ilgili bir panel yapıldı..agzımız acık kaldı adeta..bizde olanlar çook ta..sadece bor değilde..işletmesi yok..işletmiyorlar..fırsat tanımıyorlar...
Şeffaflıktan yanayız arkadaşlar... Neden şifreli bölüm, yöneticilere özel? itiraz ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin