4 sonuçtan 1 ile 4 arası
    Junior Member youngbloodheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

İstanbul'da Ücretsiz Yeni Nesil CAD Programı Eğitimi...

Arkadaşlar merhaba,

Kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara bir program tavsiyem var;

Ürünün adı SpaceClaim. Yeni nesil bir tasarım programı olarak geçiyor. Bu Türkiye'de bir ilk... Öğrenmesinin kolay oluşu, ve diğer CAD programlarına göre çok pratik bir tasarım mantığına sahip olması, yaygın kullanılan cad programlarınla ve uzantılarla uyumlu oluşu hatta bu programlarda çizilmiş parçalar üzerinde uzantısı ne olursa olsun değişiklik yapılabilir olması programı rakiplerinden kesinlikle bir adım öne çıkarıyor.

www.spaceclaimtr.com adresinden programın görüntü videolarını izlerseniz etkileneceğinize eminim.Ben eğitimine gittim ve daha önce diğer çizim programlarıyla niye vakit kaybettiğimi düşünüyorum.

Siz de Kozyatağı'nda bulunan Desita Mühendislik & Danışmanlık (Türkiye Ana Bayiisi) ile iletişime geçip ücretsiz edinebilir ve hatta ücretsiz eğitimini alabilirsiniz.

Hepinize esenlikler diliyorum,

İletişime geçmek için;
    DESITA Mühendislik & Danismanlik 0216 577 58 10
    SpaceClaim Türkiye Ana Bayiisi - Teknolojik Yazılımlar Anadolu Yakasi Egitim Bayiisi
    www.desitamuhendislik.com / [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]

Junior Member balerefone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: İstanbul'da Ücretsiz Yeni Nesil CAD Programı Eğitimi...

güzel bir programa benziyor. bir gün yolum düşerse bayiye uğrarım . yalnız sitesine baktımda download ettiğimizde 30 günlük bir kullanım veriyorlarmış. eğer bayiye gidersek ve programı ücretsiz edinirsek kullanım hakkı sınırsız mı oluyor?

Junior Member efs4ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    2
    Tecrübe Puanı
    0

solid e cok benziyor sanki biraz daha prtik hali fakat soliddeki özelliklerin hepsini barındıyormu

Junior Member cnr141 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

tamamiyle solid çakması bir program..desita distribütor olduu için kırık yada full program vermez.ben orda eğitim aldım gayet sıcak ınsanlar..ama spaceclaim çokta süper bişi deil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin