SolidWorks installation Wizard
Unable to find an appropriate resource dll
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden TŞK.
SolidWorks installation Wizard
Unable to find an appropriate resource dll
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden TŞK.
sanırım crack ve/veya serial sorunu arkadaşım..özel mesajdan attım dosyayı..
eğer işe yaramazsa tekrar yazarsın yardımcı olmaya çalışırız..
merhaba arkadaslar benım bı sorum olacak solıd 2008 yukledım ama command manager kısmı yuklenmıyo daha dogrusu bos cıkıyo acaba yardımcı olabılırmısınız?
Sorunu cozebildiniz mi acaba? Bana da yardim eder misiniz lutfen?erhancin Nickli Üyeden Alıntı
Solidworks 2007 sp0 kurulumun basinda "Unable to find an appropriate resource DLL. " seklinde bir hata mesaji veriyor. NEXT yaptikca da bu mesaji her seferinde vermeye devam ediyor ve sonucunda kurulum yapilamiyor. Benim pc'me ait bir sorun oldugunu dusunmustum ama ben haric 2 pc'de daha denedim kesinlikle ise yaramiyor. Bir oneriniz var mi acaba?
Bazen Crackden dolayı olmaya biliyor bende de 2008 kurulumunda hatalar karşıma çıktı.. tarihi geri alınca kurulumdan önce hata gitti.. kurduktan sonra tarihi yerine getirdim sorun kalmadı!... bir de öyle deneyin..cimsav Nickli Üyeden Alıntı
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
ben de de command manager olmuyor ne denediysem bulamadım çözümü bilen var mı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin