teşekkürler
teşekkürler
Arkadaşlar;Herşeyden önce teşekkürler ancak bana gereken montaj mödülü eğitim videoları sizlerde var mıdır yayınlarsanız sevinirim
,
Arkadasım eline saglık ama 1. linkten sonrakiler rapidde remium üyelik al falan hatası cıkarıo onu nasıl halledebiliriz illa üyelik mi alalım
gom player da da açılıyor isterseniz orda deneyin arkadaşlar
Arkadaşlar linkler 'EROR' hata veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
linkler hata veriyor.saygılar.
linklerin hata falan verdiği yok nerden uyduruyorsunuz bunları anlamadım.. madem öyle basın parayı bakın hata veriyor mu rapid daha ben indirebiliyorum.. hersey beles anladık da sizde bir seyler katın cebinizden.. sorununuz varsa rapidshare ye şikayet dilekçesi yollayın o zaman!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
beyler linkler sağlam paylaşım çok güzel açamayanlara öneri dosyalar .swf uzantılı yani adobe flashla hazırlanmış. Adobenin sitesinden flash 8 kurun çalışacaktır. (programın içinde player mevcut)
arkadaslar bu videoları indirdim.şifre istedi.siteye de girdim.[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] herhangi bir şifre bulamadım..yardimci olmanızı rica ederim.
gom player dene bi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin