Arkadaşlar ikiside benim bildiğim ikiside katı modelleme programı acaba birbirinden ayıran özellikler nelerdir?
Arkadaşlar ikiside benim bildiğim ikiside katı modelleme programı acaba birbirinden ayıran özellikler nelerdir?
solid catianın içindeki bi kaç modülün birleşmesiyle oluşmuş.bir nevi onun yavrusu gibi bişey
herkese selam arkadaşlar ben siteye yeni üyeyim
bilen varmı solidworks2007 kurulum ve cack den sonra açarken da program donuyo
bilen varsa yazabilir mi
walla arkadaşım ya ekran kartın hafızası yetmyodur yada crack nde problem olabilir die düşünüyorum.
en düşük donanım gereksinimlerine bak
karşılıyorsa craks problemliolabilir
Benim fikrim bu ama solidworks,catia nın bir alt sürümü olarak görünüyor ama catia dan farkı ise aynı alanda daha basit ve özellik olarak ta daha kullanışlı...))))))))))
evet birbirine yakın programlar ama solid oldukca basit bi program kullanımı kolay butonların üzerindeki şekiller bize herşeyi anlatıyor 1 haftada ögrenileblecek güzel bi modelleme programı
Sonuç olarak üretici firma aynı. Catia çok daha özellikli (büyük çoğunluğu kullanılmıyor) ve bir o kadarda pahalı solidworks ise catianın yoğun kullanılan bölümlerini içeriyor dolayısı ile daha hesaplı. tabi alacak olanlar için![]()
2sinide aynı firma üretiyor![]()
merhaba arkadaşlar.Bir solidworks part dosyasını catia'da açabilirmiyiz.bilen varsa bilgilendirmenizi rica ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin