arkadaslar bana kimya laboratuvar staj defteri lazım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar bana kimya laboratuvar staj defteri lazım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım stajın konusunu yazarsan belki yardımcı olurum..her ne kadar makineci olsamda,, elimde kimya müh. ait döküman var ..ama staj nasıl yazılır sizde pek bilmiyorum.. :-\
ben çevre mühendisliği okuyorum laboratuvar stajı yapmam lazım staj defternde çevre analizleri yer alması gerekiyo akm koi boi sertlik sülfat tayini falan işte yardımcı olursanız sevinirim
çevre kımyası deney foyunde yazan deneylerı yaptık olarak yazarsan hıc bı sorun olmaz cunku deney deneydır degısmezengin1502 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR BANA ACİL ÇEVRE MÜH. BÜRO STAJI İÇİN ÖRNEK DEFTER LAZIM İLGİLENEN OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
arkadaşlar bana da acilen büro staj defteri örneği lazım elinizde varse lütfennn paylaşınnnn............
siteyi araştır biraz..sitede var..
mrb arkadaşlar labaratuar stajı yapıyorum ve staj defteri örneğine ihtiyacım var yardımcı olursanız çokkkkk sevinirimmm
slm arkadaşlar bana acil çevre müh büro stajı için acil örnek defter lağzım yardımcı olursanız sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin