cok tesekkürler
cok tesekkürler
iii akşamlar arkadaşlar
yarın cnc den sınavım var herhangi bi parçanın cnc komutlarını yollayabilirmisiniz?
sağol mudur....
sorunsuz tesekkurler![]()
TŞK SAOL AMA YILLIK ÖDEVİM PLOTLA ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM LÜTFEN?????????????*
PAYLASIMLAR HARIKA OLMUS BENCEDE ELLERINIZE SAGLIK
çok saol kardeşş
ya biri şu kodları başka bir dowload sitesinde yükleyebilirmi premium istio rapıdshare :S
bu nasıl bi site anlamadım ki ben G kodlarını arıyorum ama sadece sitede abukı sabuk yazılar var böyle siteler olurmu bişey biliyorsanız paylasın bilmiyorsanız ban göre bu site boş sadece dolasmak amaçlı
selam arkadaslr yenı uye oldum forumunuz 10 umarada bır sey ıdırecegemız zaman fre user denen bır sayfa acılıyor lutfen yardımcı olurmusunuz tskler
burdan Rapide gidersin orda free usere tıklarsın 30 sny sonra dosyanı indirmek icin sana bır ok verir ona basarsın ıner.. Allah size yardım etsin...apali Nickli Üyeden Alıntı
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin