CNC ile üretilmiş komutları ve autocad çizimi ile bir arada...
bu tür kaynaklar bilgim dahilinde bulunmakadır...
değerli hocam sağolsun
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
CNC ile üretilmiş komutları ve autocad çizimi ile bir arada...
bu tür kaynaklar bilgim dahilinde bulunmakadır...
değerli hocam sağolsun
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
ya bana acilen cnc komutları anlatan döküman lazım yarın final sınavım var...
tornadan soracakmış işte bi parca verecekmiş bunu cnc jomutlarını yazınız..?diye bununla ilgili cok acil not lazım...
slm.cnc dik işleme tezgahı kullanıyorum daha yeni basladım hazır yazı metinleri varmı.meesala benim bi arkadas besmele yazısını cnc de işlemişti ama nerden aldıgını sormaadım .sizin bildiğiniz bi teknik varmı yada nerden bulabilirim
mrb modülü hesaplamalı dişli imalatı yapımı istendi benden aşamaları hesaplamaları felan yardım edebilrmisiniz?
teşekkürler...ilerde çok işime yarayacak.kaydettim...
saolasın kardeşş... bakalım stajda yarar işimize belki
selam arkadaşlar
makine dersi için bir ödevim var yarına yetiştirmem gerekiyor çok acil talaşlı ve talaşsız imalat videoları lazım parça üzerinde uygulanan aşamaları çizmem gerekiyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler..
"Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir." Einstein
ya arkataşlar bana küre icerisine acılmış bi ic vita barcayı sökmeden yabılan bi cnc programı yazabilen varmı yartımcı olursanız cok sewinirim t. ederim
ya bn bunu şimdi ders olarak işliyorum ama N kodlarını görmedim beni aydınlatacak olan birini arıyorum msn adresim [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] iyi bilen biri beni çalıstırırmı ltfn öğrenmek istiyorumm gelişmek istiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin