Valla güzel videolar indiriyoruz emeğine sağlık1
Valla güzel videolar indiriyoruz emeğine sağlık1
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
abuk subuk şifre koyma sunlara ne bicim adamsın madem şifre koyacaksın [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] olsun ne bu boyle teşekkürler:@ bende kızdım acamayınca
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
ya hocam şifre koymaya negerek varki...
ellerine salık
koysun koymasına bir sey demiyorum.. reklamını yapsında Teşşekkür neymiş.. bir ikincisi türkce karakter.. uğraş dur!
mevcut rar sifresiyle acamayan arkadaslara 7-zip programini denemelerini tavsiye ediyorum.. bende winrar ile acamamistim ama 7-zip ile denedim ve oldu.... tesekkurler paylasim icin
Çok teşekkürler gerçekten harika videolar sağolun..
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
nevzatcc Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler güzel paylaşım
RAR ŞİFRELERİ HATALI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin