Merhabalar; Ben Ankara Unv mezunuyum Fizik Muhendisiyim Su anda bir ilac fabrikasında calısıyorum Herkese selamlar
Merhabalar; Ben Ankara Unv mezunuyum Fizik Muhendisiyim Su anda bir ilac fabrikasında calısıyorum Herkese selamlar
hoş geldiniz...paylaşımlarınızı bekliyoruz....
fizik muhendisliği bölümüne moderatör alımı yapılacaktır...gerekli işlemler adminle görüşünüz..
Hoşgeldiniz,
Orkunun dediği gibi yönetici alımları vardır, Fizik mühendisliği bölümünü geliştirmek adına,
İlgilenebilirseniz neden olmasın![]()
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Hoşgeldiniz ForumumuzaPardon artık bu forum hepimizin...
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
evet...paylaşımlar ile artık bir bütünüz dostum....elma gibi..
benim en cok istedigim mühendislik esasında ama pek iş bulamıyo diye duydum o yüzdenmakineyi yazmayı düşünüyorum nasıl fizik mühendisligini biraz tanıtırmısın özellikle iş bulma olanaklarını nerde nasıl calışılıyo oran bzında aradaşlarının kacı egitimini aldıgı işle ugraşıyo
arkadaşlar bende gaziantep fizik mühendisliği öğrencisiyim..haftaya stajım başlıo.bakalım hakkımızda hayırlısı...
tarım ilacı fabrikasi işletme staj raporu ornegine ihtiyacım var. coookk acil yardımcı olabilecek olursa [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]..
arkadaşlar "atoms radiation and radiations protection" kitabının çözümleri warmı çıldırıcam soruları çözemiyorum çok acil haftaya sınavım var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin