Günümüzde başarının ön koşulu, rakipler arasında fark yaratmaktır. SZUTEST, bu koşulu göz önünde bulundurarak başarıyı gaye edinmiş herkese test ve belgelendirme hizmetinden sonra eğitim hizmeti de vermeye başlamıştır. Amacımız, 50 yıllık bilgi ve birikimimizi sizlerle paylaşarak çalışmalarınıza destek olmaktır.
SZUTEST, 8 Eylül 2007 tarihinde “CE İŞARETLEMESİ ve YENİ YAKLAŞIM DİREKTİFLERİ GENEL BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ” düzenlemektedir.
CE işaretlemesi hem Avrupa Birliği Üyesi ülkelerde hem de ülkemizde yasal zorunluluktur. Büyük sanayiciler ve üreticilerin ürün belgelendirmelerinde vasıflı personel çalıştırmaları gerekmektedir. Bu bağlamda üreticiler CE Belgelendirme konusunda bilgi sahibi olan, bu konuyu araştırmış mühendisleri işe alımlarda tercih etmektedirler.
Bu eğitimle amacımız, Avrupa Birliği Uyum Yasaları sürecinde teknik uyum koşullarının nasıl sağlanacağını ve güvenli ürünlerin piyasaya sunulması için gerekli olan uygulamaların nasıl olması gerektiğini katılımcılara aktarmaktır.
Eğitim Tarihi : 8 Eylül 2007
Eğitim Yeri : The Green Park Bostancı Resort & Hotels / İST
Eğitim Ücreti : 300 YTL + KDV
Öğrencilere Özel Eğitim Ücreti: 200 YTL + KDV
(Eğitim ücretine sabah kahvaltısı, öğle yemeği-açık büfe-, sınırsız içecek ve eğitim notları dahildir.)
Eğitim sonunda tüm katılımcılarımıza “Yetkinlik&Katılım Sertifikası” verilecektir.
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin