bende bu konuya dahil olup, e-mail adresi alabilirim...
emeği geçen herkese teşekkürler...
bende bu konuya dahil olup, e-mail adresi alabilirim...
emeği geçen herkese teşekkürler...
destekleyelim diyenler lafta gafta.. hadi bende desteklerim 3 tl nedir ki.. ama üzücü nokta kimsenin bir şey yaptığı yok.. bir cok site gezdim ama sadece modlar adminler haricinde paylaşım yapan yok 3 tl verecekler peh peh güleyim... gerci ziraat iş bankasi havale ücreti almıyorlar.... güzel düşünce verin hesap nonunuzu 2 dakka iiçinde hesabınızda para 3tl nedir ki:/
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
ben sitenin yenisiyim..yaklaşık 1 sene önce açılmış bu konu.şuanda faaliyete geçen herhangi bir şey var mı?üyeler mail adreslerini alabildiler mi?domain kuruldu mu?bunları merak ediyorum...
ayrıca ben de kesinlikle destekliyorum..
teşekkürler..
En güzel deniz<br />henüz gidilmemiş olanıdır,<br />En güzel çocuk<br />henüz büyümedi,<br />En güzel günlerimiz<br />henüz yaşamadıklarımız,<br />Ve sana söylemek istediğim en güzel söz<br />henüz söylememiş olduğum sözdür...
bende aranızda olmak ıstıyorum cunku çizimlerde cok yenıyım ogrenmek ıstıyorum onun için yardımlarınıza ıhtıyacım elımde ne gelıyosa daha fazlasını yapmaya hazırım
mail adresi edinmek istiyorum .yardımcı olurmusunuz?
ben de destek veririm.sitenin tanıtımı hakkında mmo ile yapılacak bir çalışma yararlı olabilir.zaten mühendislerin çoğu odalarda kayıtlı durumda.ben kendi şubem olan izmir şubesinin aylık yayınlarını yakından takip ediyorum.sitenin tanıtımı hakkında herhangibir şeye rastlamadım.(kaçırmış veya hatırlamıyor da olabilirim)sitenin hizmet verdiği kişi tabanına mmo dan rahatlıkla ulaşılabilinir diye düşünüyorum.
güzel düşünülmüş.. bu projenin gerçekleştirilmesi çok iyi olur.
ço payleşımcı insanlarla dolu bir forum sitesinde olduğum için çok mutluyummm
hala geçerli mi bu konu bende almak istiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin