bende olmak isterdim ama makina müh yeteri kadar adam var sanırım..
bende olmak isterdim ama makina müh yeteri kadar adam var sanırım..
En güzel deniz<br />henüz gidilmemiş olanıdır,<br />En güzel çocuk<br />henüz büyümedi,<br />En güzel günlerimiz<br />henüz yaşamadıklarımız,<br />Ve sana söylemek istediğim en güzel söz<br />henüz söylememiş olduğum sözdür...
öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim.ve bu sitenin köklü bir site olacağını düşünüyorum.
bölümüm:endüstri mühendisliği
okul:atatürk üniversitesi
ilgi alanım:masa tenisi,basketbol,futbol(iyi)bi de artık bilgisayar
ben sitede açıkcası yönetici olmak falan istemiyorum ama belli bir görevde yer almak istiyorum(şimdilik,) bi de endüstri mühendisliğinin moderatörü az ilgileniyor ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
endüstrici
bu arada sınıfımda 1
endüstrici
şuan admin aşırı yogun olduğundan geçici olarak cevap veremeyecektir... en kısa zamanda size dönülecektir.
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Bölümünüz:MİMARLIK
Okulunuz:gazi üniversitesi
Sınıfınız:4
İlgi Alanlarınız: AUTOCAD BEN OTOKET DERİM. 3D MAX
MİMARLIĞIDA MÜHENDİS OLARAK GÖRÜYOR MUSUNUZ. BENİDE ARANIZDA GÖRMEK İSTERMİSİNİZ ACABA
heralde adminimizin işi bitmiyor olacak ki konularla pek fazla ilgilenemiyor bu aralar...ben endüstri mühendisliğine moderatör olmak istiyorum.yasemin arkadaşımız son sınıf olduğundan hiç giremiyori siteye ben de artık genelde burada olacağım .fazla fazla ilgileneceğim .ilgi ve alakanız için teşekkür ederim....
endüstrici
Merhaba Arkadaşlar
Dumlupınar Ünv. 2006 Makina Mühendisliği mezunuyum.4 yıllık piyasa tecrübem var ayrıca Sanayide Enerji Yöneticisi Sertifikam var.Bu sertifika eğitimi paralelinde paylaşımlar yapılıcaksa fikir verebilirim.Saygılarımla
Enerji bölümümüzde bu konu ile ilgili paylaşımlar yapabilirsiniz.
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Bölümünüz:Mekatronik Mühendisliği
Okulunuz:Erciyes Üniversitesi
Sınıfınız:2
İlgi Alanlarınız: Autocad, Solidworks,VE Otomotivv
Bölümünüz:Mekatronik Mühendisliği
Okulunuz:Erciyes Üniversitesi
Sınıfınız:2
İlgi Alanlarınız: Autoca,Solidworks,Automotive
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin