"Engineering Mechanics - Statics (SI Edition) " Dili önemli değil türkçe olsa iyi olur
Birde bu kitabın çözümleri atabilirseniz sevinirim
"Engineering Mechanics - Statics (SI Edition) " Dili önemli değil türkçe olsa iyi olur
Birde bu kitabın çözümleri atabilirseniz sevinirim
Arkadaşlar, Uluslararası Demiryolları Birligi UIC nin eski teknik raporlarından bazıları lazım.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
adresine giirdim ama bu raporların en ucuzu 200 EU ve y.lisans tezinde kullanmak için lazım. Buna benzer malzemeleri para ile temin edip kullanmak için bayağı bi zengin olmak gerekiyor. Bunları temin edebileceğimiz bir yer var mı? Bu sayfadaki
RP 1
Results of comparative tests on buffers of various designs, carried out in 1957 - 1958 and 1959, at the SNCF testing station at Vitry-sur-Seine
RP 2
Behaviour of buffers with rubber springs at low temperatures 1/07/1962
RP 3
Comparative tests on buffers 1/07/1962
Ayrıca:
Handbook of Railway Vehicle DynamicsYazar: Simon Ivnicki kitabını hala bulamadım (
teşekkürler
arkadaşlar bilgisayar mühendisliği, network, database ve sistem mühendisliği alanında kitaplar arıyorum bitirme projem için yardımcı olursanız çok memnun olurum. şimdiden teşşekkürler...
Schienenfahrzeugdynamik Yazar: Klaus Knothe,Sebastian Stichel
Rudolf Jürgler
Maschinendynamik
Technische Mechanik Kinematik und Kinetik
Yazar: Heinz Meyer,Günther Holzmann,Georg Schumpich,Conrad Eller
Technische Mechanik in Formeln, Aufgaben und Lösungen
Yazar: Heinz Ulbrich,Hans-Jürgen Weidemann,Friedrich Pfeiffer
Grundlagen der technischen Mechanik
Yazar: Kurt Magnus,Hans Heinrich Müller-Slany
Maschinendynamik
Yazar: Hans Dresig,Franz Holzweißig
kitapları bulunabilir mi?
arkadaşlar tek link olarak makine bölümü ile ilgili e book varsa paylaşırsanız sevinirim iyi akşamlar
Arkadaşlar 1994 yılında yayımlanmış bir makale lazım;
Dynamic Energy Absorption Utilising Ring Springs
Yazar: Hill, K (Series: National conference publication (Institution of Engineers, Australia) ; no. 94/13)
arkadaşlar merhaba ;
makina yeterliliği ile ilgili kitap ve dökümanlara ihtiyacım var....birde excel uygulaması olursa tadından yenmez
arkadaşlar Uygulanmış Makina Elemanları (Dizayn - Konstrüksiyon) / Derviş Düzgün kitabına ihtiyacım var hiçbir yerde bulamıyorum.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar merhaba
ben nümerik analiz ve mümkünse advanced numerical analysis kitapları arıyorum.Paylaşırsanız sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin