Merhabalar;
Herhangi bir Mekanik Titreşimler Kitabı arıyorum...
Merhabalar;
Herhangi bir Mekanik Titreşimler Kitabı arıyorum...
arkadaşlar recep yamankaradenizin mühendislik yaklaşımıyla termodinamik kitabının 1. cilti lazım bi bakarsanız ayrıca sitedeki eres söylemezi mekanizma tekniği linklerinide sahipleri bi kontrol ederse sevinirim ben indiremedim
experimental methods for engineers Holman . Acilen lazım. Şimdiden Teşekkürler.
arkadaşlar yunus cengel den heat and mass transfer kitabının pdf i var mı acaba ? 3 veye 4 üncü edition olabilir cok acil yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bana kızgın yağ kazanlarıyla ilgili tasarım hesaplarını anlatan kıtaplar lazım.elinde olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.tesekkurler
Çok özel bir istek olacak ama tezim için acilen gerekli arkadaşlar. Herhangi birinizde varsa lütfen acil olarak yüklemesini rica ediyorum.
Production of manganese ferro alloys
Sverre E. Olsen,Tor Lindstad,Merete Tangstad
ISBN 9788251921916
kalpakjian-manufacturing process for engineering materials. 5t edition.
Türker, Eyüp Sabri
Çözümlü Problemlerle diferansiyel denklemler.
--------------------------------
Cisimlerin Mukavemeti
F.beer (türkçesi lazım) .
-------------------------
Merhaba arkadaşlar. Bana acilen heat conduction-jiji-solution manual lazım. Teşekkür ederim.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - mühendislik formülleri
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - mühendislik programı
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - nx4 pdf eğitim seti
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - tüpraş 2009 stajı makine mühendisliği
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - inventor eğitim
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] - Kpss kitapları(pdf)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin