Vallahi elimde kitap olarak var ama pdf olarak bende çok arayıp bulamayanlardanım. Bu arada bölüm DEU MAKİNA mı?1907andre Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi elimde kitap olarak var ama pdf olarak bende çok arayıp bulamayanlardanım. Bu arada bölüm DEU MAKİNA mı?1907andre Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar frank p.ıncropera nın ısı ve kutle geçişinin kitabını arıyorum siteye koyarsanız en kısa zamanda koyarsanız sevirim....
arkadaşlar riley, don morris in ortak yazmış olduğu mechanics of materials adlı kitabı araıyorum. yardımcı olursanız iyi olur. önemli bir olay.
arkadaşlar ben de herhangi bir MUKAVEMET kitabı arıyorum..elinde olan varsa bi zahmet paylaşıversin...teşekkürler..
En güzel deniz<br />henüz gidilmemiş olanıdır,<br />En güzel çocuk<br />henüz büyümedi,<br />En güzel günlerimiz<br />henüz yaşamadıklarımız,<br />Ve sana söylemek istediğim en güzel söz<br />henüz söylememiş olduğum sözdür...
Thermal Environmental Engineering
kitabini ariyorum...
Merhaba Arkadaşlar.
Bana Elektrik motorları ile ilgili kapsamlı bir kaynak lazım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fundamentals of Machine Elements (2nd Ed., Hamrock) arıyorum, çözümü de olsa çok güzel olur, elinde olan var mı aceba?
arkadaşlar yunus çengel termodinamik kitabının türkçesini bulabilir miyiz acaba. yardımcı olursanız sevinirim
11. Uluslararası Denizli Malzeme Sempozyumu, 19-21 Nisan 2006, Denizli, Türkiye.
bu kitabı makina mühendisleri odasından bulamilirsin.
mühendislik matematiği için elinde kitap olan var mı? makine mühendisliği. türkçe olursa çok makbule geçer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin