Arkadaşlar heryerde çözümler mevcut...fakat ben kitabın kendisii arıyorum elinde kitabın pdf si olan arkadaşlar upload edebilirler mi ...veya ellerinde link varsa yayınlayabilirler mi?
Arkadaşlar heryerde çözümler mevcut...fakat ben kitabın kendisii arıyorum elinde kitabın pdf si olan arkadaşlar upload edebilirler mi ...veya ellerinde link varsa yayınlayabilirler mi?
kitabn turkce basımını 35 tl ye aldım basım kalitesi gercekten mukemmel hani yunus cengel in saman kagıda termodinamik kitabınıda 38 tl ye almıstım. herneyse kitapla beraber cok guzel bi dvd veriliyor icinde ees ve fluent programları var ve kitabın birkaç bolumu icin gorsel ogeler videolar yapmıslar yalnız bunlar ingilizce. internette heryerde aramıstım kitabı bulamadım ama aldıgıma pisman degilim cok guzel ve anlasılır bi dili var . çözümler icin tesekkur ederim
konu içeriği tamamen yenilenmiştir, yeni link eklenmiştir, (Konu Anlatımı + Sorular + Çözümler) içeriği yeni rar dosyasında hazır hale getirilmiştir!
şu andan itibaren kitabın kendisi de dahil olmak üzere çözümler de hazır bulunuyor, indirin!!!shigley01 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler condersexguy
rica ederim başarılarkou_volkan Nickli Üyeden Alıntı
ne zaman tekar upload edilcek yaz okulu sınav haftasındayım lazım da(
thanks
arkadaşlar linkleri bir türlü çalıştıramadım.
fundamentals and applications fluid mechanics yunus çengel ' in solution manuel ini arıyordum.
yardımcı olabilcek arkadaş varmı acaba?
indiremiyorum yardım lütfen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin