evet bilgisayarıma binbir sorun yaşatmaktaki sınırtanımazlığımda bu sefer...anakartı yakmışım...mucize olmasını istiyorum..düzelsin lütfen...300 yıl konuşcak yoksa evdekiler
evet bilgisayarıma binbir sorun yaşatmaktaki sınırtanımazlığımda bu sefer...anakartı yakmışım...mucize olmasını istiyorum..düzelsin lütfen...300 yıl konuşcak yoksa evdekiler
hımmm...bayagı bir sorun olacak gibi...
ne yapalım istersen alalım bir anakart..makinacıyız hallederiz..
rami bile söktüm...elimde 3 parça duruyo..takçıkar yok bi nane...ööff
herkes bir aktif bir aktif ki iki gündür... :P
demeden edemeyeceğim.
nerdesiniz yahu..sınavlarınız başladı ekiyorsunuz beni...benm sınav dönemim başlayınca siz geliceksiniz...bensiz buralarda online olcaksınız...aşk olsun..insan arada nefes alırken bi yaşadığını gösterir...ösledim siziiiii....bide başarılar sınavlarınızda :
Sağol Ece
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
BENİM UMUDUM KALMADI HİÇ BİŞŞİ İSTEMİOM
hele şükür benim sınavlarım bitti...arkadaşların devam ediyor ama...
rahatlık varmış ama üzücü bir rahatlık
geçiş olsun arkadaşlar ama benm daha hiiiç başlamadııı
üzgünüm hemde çok!
gerçekten çok üzgünüm.
TÜRKİYE başlığındaki konulara neden sadece okuyacak kadar ilgilisiniz anlam veremiyorum.yok mu bi düşünceniz?burayı okursunuz ama kesin .... şaşmaz!
sizleri esefle kınıyorum ilgisizliğinizden dolayı.size netten birleşip aman da kendimizi gösterelim demiyorum neden bu yorumsuzluğunuz anlayamıyorum.diğer konularda her başlıkta illaki birkaç cevap var.ilgi alaka meselesi diyorsun ama bir yere kadar.çok bekledim biri birşey yazar diye.yazmadınız.teşekkürler arkadaşlar!
ha ben bu konuyu gözünüze soktum diye de sakın yazmayın oraya.gereçkten bu konularda düşünceniz varsa yazın.
bitti!(bitmedide neyse...)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin