ben ben...haftaya 4 sınav var.güneş var.giyinmek süslenmek var.gözlük var.ama gezmek yok.kahvem ve ben...
öylee işte :S
evde kaldım ulen bu bahar günlerinde.yonja profili yapıcam
ben ben...haftaya 4 sınav var.güneş var.giyinmek süslenmek var.gözlük var.ama gezmek yok.kahvem ve ben...
öylee işte :S
evde kaldım ulen bu bahar günlerinde.yonja profili yapıcam
kolay gele.....
bende yaptıydım eskiden...
yonja mı ? netten aşklar yalan demek isterdim ama yonjadan tanışan ve mutlu beraberlikler iolan ark larım da var,
hayırlısı bakalım ece hanım
yo k yaa her gün bi değişik benim hayatımda..
ece ya ne olacak bu durumun sonucu, şu an ben de kaç yıllık lise arkadşımı kaybettim.. sebebi belli
meajlar geliyo da yok geyiğine bakıyorum ben oraya.yoksa netten aşk değil istediğim.aşka küskün değilim.sadece beni inandrıcak aşka yüreklendircek birisi lazım.onun için zamana bırakıyorum ben bu işi... senn durumunu tam anlamadım diebilirim.sen mi hissediyordun o mu?
haklısın güzel söyledin , geyik olmalı bence de. her önüne gelene inanmamalısın ...
o yawf.. ben arkadşıma başka gözle bakamam ama erkekler böyle olmuyormuş.
erkekler kızlar tartışması başlatmak istemiyorum _aslında söylencek çok şeyim var
ama böjek orkun kesin rahat durmaz.ama anladın sen onu.ben bi sınava girip gelcem.sen dünyayı kurtarmaya , erkeklerin kızları arkadaş olarak göremeyeceğine inandır gençkızcağızlara canım.sınavdan sonra alırım nöbeti senden
başarılar sana..
ne desek boş bence o an için anlaşılmıyor, kulaga boş gelebilir yaşamayanlar için...
oyhhhh çıktım sınavdan fekat yarın sabah bitane daha beni bekler
diyeceğim ise şudur.kafam ayıkken eğri oturup doğru dşünceksin.sonra mantığınla duygularına hükmediceksin.değil mi duygucuğum.herşey senn başının altından çıkıyo zaten :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin