güzel paylaşım sağolasın
güzel paylaşım sağolasın
kardeş allah razı olsun eline sağlık
yha bu rabid shareden nasıl indircez bu osyayı yha
arkadşlar rabid shareden dosya inmiooo yhaww
arkadaslar ben ptt staj yaptım myo elektrık bolumu ogrencısıyım bana staj dosyası ıcın yardım eedersenız sevınırım konular su tarz olursa guzel olur bınanın elektrık bakkımı jeneretor devre baglantısı telefon hattı falan fılan 15 gunum kaldı lutfen yardım edın
emrecm Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ben ptt staj yaptım myo elektrık bolumu ogrencısıyım bana staj dosyası ıcın yardım eedersenız sevınırım konular su tarz olursa guzel olur bınanın elektrık bakkımı jeneretor devre baglantısı telefon hattı falan fılan 15 gunum kaldı lutfen yardım edın
dostum bende ankara ünv. çankırı myo okuyorum elektrik bölümü staj dosyası yok ya nerde bulabilirim
YA NERDE BU STAJ DOSYALARI ACILMIYOKI HICBISE YARDIMCI OLABILIRMISINIZ ACİL LAZIM ELEKTRIK STAJ DOSYASI 20 GUNLUK
COK TESEKKUR EDERIM BU YIL MEZUN OLACAM INSAALLAH AMA HENUZ STAJ DOSYAMIN TEK BIR SAYFASINI BILE DOLDURMUS DEGILIM VALLA. BIDE 40 IS GUNU OLMASI GEREKIYOR... SEN YAPTIGINA GORE TECRUBELISIN ILK SAYFALARI NASIL DOLDURMALIYIM ACABA VE DEVAMI HAKKINDA DA BILGI VERIRSEN MINNETTAR KALIRIM KARDESIM... ALLAH RAZI OLSUN
arkadaşlar indiremedim ben ya nsl indirecem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin