Can6262 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaslar...
ben Düz lise mezunuyum..ve MYO Elektrik bölümü okuyorum. staja basladim bugün fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum... ilk gün tabi bos oturmakla gecti...
Asagidaki yönerge göre yapin demisler ama benim pek bilgim yok :S yardimlarinizi bekliyorum tesekkürler...
1. HAFTA
Tesisin faaliyet alanlarının, çalışma organizasyonun tespit edilmesi ve gözlemler.
2. HAFTA
Tesiste kullanılan elektrik makinelerinin analizi, çalışma prensipleri, elektrik bağlantı şemaları ve varsa katalog bilgilerinin incelenmesi
3. HAFTA
Tesisin şalt sahası, aydınlatma, kuvvet tesisat projelerinin incelenmesi, çizim uygulamaları. Tesise ait kompanzasyon sisteminin incelenmesi.
4. HAFTA
Tesiste kullanılan ölçü aletlerinin tespiti ve çalışma prensiplerinin analiz edilmesi.
5. HAFTA
Tesis ile ilgili genel bakım anlayışı, periyodik bakımlar, arıza ve onarım ile ilgili uygulamalar.
6. HAFTA
Tesisteki acil durum enerji üniteleri; kesintisiz güç kaynakları, jeneratör grupları, acil durum eylem planları, jeneratör gruplarının devreye alınması, bağlantı şemaları.
7. HAFTA
Şalt tesisinde kullanılan elemanlar, koruyucu sistemler. Bu sistemlerin yapıları ve fiziki özelliklerinin incelenmesi.
8. HAFTA
Tesiste kullanılan otomasyon sisteminin incelenmesi
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin