Merhaba ben makine mühendisliğinden yeni mezunum iş arıyorum. Eskişehirde ve ankarada ikamet etme konusunda bir problem yaşamam yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cv mi aşşağıya yazıyorum
MUSTAFA YER
KİŞİSEL BİLGİLER
Uyruğu : TC
Doğum Yeri: Eskişehir
Doğum Tarihi: 17.07.1987
Medeni Durumu: Bekar
İŞ/ KARİYER HEDEFLERİ
Makine mühendisliği alanında edindiğim( edineceğim) bilgilerle, çalıştığım kurumu en iyi şekilde temsil etmek ve çalıştığım kurumun başarısı için sürekli çaba göstermek
EĞİTİM DURUMU
2004-2009 : Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü
2001-2004 : Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi
STAJLAR
2007: Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi ( 30 iş günü )
2008: Ankara Aselsan ( 15 iş günü )
YABANCI DİLLER
Orta derecede İngilizce
BİLGİSAYAR BİLGİLERİM
Word, Excel, PowerPoint, İyi derecede Autocad, Orta derecede Solid Work, Orta derecede Catia
SERTİFİKALAR
KOSGEB “Zirveler İçin Yetişin” eğitim programı içeriğinde “ Reel Sektörde Risk Yönetimi” sertifikası
KOSGEB “Zirveler İçin Yetişin” eğitim programı içeriğinde “ Genel Girişimcilik” sertifikası
KATILDIĞIM ETKİNLİKLER
Selçuk Üniversitesi Organizyon ve Tanıtım Topluluğu üyeliği, 2007 nevruz şenlikleri koordinasyonu, 2007 şenlikleri koordinasyonu
Selçuk Üniversitesi YardımlaşaRock ve Kültür Topluluğu kurulması ve yönetim kurulu muhasip üye üyeliği
Selçuk Üniversitesi YardımlaşaRock ve Kültür Topluluğu ile dergi basımı ve içerik ayarlanması, huzur evi ziyaretleri, Şırnak’ta bir köyde ilköğretim okuluna kitap ve kıyafet yardımı, amatör gruplarla konser düzenlenmesi
Selçuk Üniversitesi Münazara Topluluğu, Münazara turnuvasına katılım ve final oynama
İLGİ ALANLARI
Sinama, Müzik( gitar çalmak), Spor (furbol), İnternet de dolaşmak-araştırma yapmak, Nanoteknoloji ve alanlarını hakkında bilgi edinmek
Yardımcı olursanız sevinirim....
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin