mrb..ben de end müh 4.sınıftayım..end müh olarak mezun olmak çok güzel de öğrenciliği özlicem
mrb..ben de end müh 4.sınıftayım..end müh olarak mezun olmak çok güzel de öğrenciliği özlicem
endüstri okumanın avantajını kısa bi şekilde şöyle açıklayabilirim:
geçenlerde sabancı üniden üç arkadaşla oturuyoduk. biri bilgisayar biri malzeme müh biride sosyal bilimlerde okuyo. bilgisayarcıyla c üzerine konuştuk.malzemeciyle talaşlı talaşsız şekillendirmeyle ilgili konustuk.sosyal bilimlerde okuyanla kitap söyleşi genç siviller hakkında konuştuk. ben okan üni de okuyorum. onların yanında çok ezik kalmam gerekir ama aldığım bölüm dersleriyle bunu aşabildim.en son bilgisayarcı arkadaş dedi bu ne yaa bi şeyide bilmesen olmaz mı.
merhaba arkadaşlar.baktım herkes gelmiş bende gelirim tabi bir end. müh.1.sınıf olarak(üstlerin tabiriyle çorbacı ...) ^-^
endüstrici
Ya ben bu siteye üye oldum da hepiniz mühendislik okuosunuz galiba pek de anlamam bu site işlerinden.. tıpta okuyorum 1. sınıfım bana detaylı organik kimya notları lazım ne yapmalıyım tıpçılarında sitesi falan yok mu???
ben de varım artıkk
hepiniz hoşgeldinizöncelikle bu mesleği seçmiş olmanız sizin için çok büyük bir avantaj.burada bilmediğimiz konuları birbirimize soracağız.gerekirse istişare edeceğiz.amaç yeni yeni bilgiler öğrenmek merak ettiğimiz konuların cevaplarını öğrenmektir.şimdiden eğitim hayatınızda başarılar dilerim.her türlü bilgi paylaşımınızı da bekliyoruz..teşekkürler........
endüstrici
kimse yokmu ya
ya abiler ve ablalar yardıma el atcak kımse yokmu
]
kımse konuşmuyomu
yoksa ben mı yanlış yere yazıyorum hu duyun
benı
şuan için endüstrici kalmamış ortalıkta sanırım makinacı daha çok p yüzden sende toplan gel kampanyası yapalım size!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin