arkadaşlar bu yıl makine müh. 1. sınıfa başlayacağım ve bir laptop almayı düşünüyorum. makine mühendisliğimde kullanacağım programları iyi bi şekilde kullana bilmem için sizce nası bi sistem olması gerekir. (en düşük ve önerilen)
arkadaşlar bu yıl makine müh. 1. sınıfa başlayacağım ve bir laptop almayı düşünüyorum. makine mühendisliğimde kullanacağım programları iyi bi şekilde kullana bilmem için sizce nası bi sistem olması gerekir. (en düşük ve önerilen)
Yardım edecek biri yokmu
arkadaşım cad, cae programları ve matlab ağırlıklı kullanacaksın laptopu ve laptopların performansının masaüstlerinden daha düşük olduğunu göz önünde bulundurursak ve 4 senede kullanacağın için alabileceğinin en iyi en yüksek performanslısını al derim...
arkadaşım laptop ile masaüstü arasındaki performans farkı kalktı.marka olarak asus,toshiba,dell almanı öneririm notebook model olarak çok fazla çeşit var ama senin verebileceğim en üst sınırı söylersen daha rahat yardımcı olurum
ben üç senedir dell inspiron 6400 kullanıyorum.
vaktiyle kampanyalı en ucuz fiyata almıştım.1200 lira falandı.
şimdilerde nasıldır bilmiyorum.
dell iyidir bence
bu model fazla işini görmez ama marka olarak iyilerin başında ama asus un ayrı bir yeri var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin