Merhaba herkese, ben ilerde mimar yada inşaat mühendisi olmayı düşünüyorum. Ama inşaat mühendisliği ikinci alternatifim, yani mimarlık olmazsa inşaat mühendisliğinin puanı az bi farkla düşük diye inş. müh. yazcam.
Sorum şu; ben liseye yeni geçtim. Tasarımım çok çok ileri derecede iyi. Monami vb. gibi yarışmalarda derecelerim bile var. Resim derslerinde hep örnek öğrenci oldum. Binalar ve yapılar oldukçada ilgimi çekiyor, acayip güzel projeler üretiyorum, hatta babamın mimar bir arkadaşına gösterdiğimde gerçekten takdir etti, yanlış anlamayın kendimi övmüyorum sadece yeteneklerim doğrultusunda bir yorum almaya çalışıyorum ne yapmam gerektiği hakkında.
Ama gelgelim benim matematiğim çok zayıf, oks'de diğer branşlardan yüksek netler yapmam rağmen nazar boncuğu gibi göze çarpan matematikte 6 net yaptım 25 sorudan, matematik dersinden sıkıldım bugüne kadar, temelimde çok az, ama hevesliyim öğrenmeye, hani şöyle güzel anlatan bi hocayla karşılaşsam geri tepmem asla.
Ben liseye henüz yeni geçtim. Sizce bu sene sayısal derslere asılıp sene sonunda sayısalı seçip 4 sene sonrada say-2'den össye girmeli miyim? Yani 4 senede matematikte toplar mıyım kendimi. Sağlıklı bi karar mı bu?
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin