Arkadaşlar uymluluk modu ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim.Bir türlü kuramıyorum lütfen yardım edin...
Arkadaşlar uymluluk modu ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim.Bir türlü kuramıyorum lütfen yardım edin...
valla ben sana pm ile gönderdim ama başka bir yol bilmiyorum.. yönetici olarak çalıştırdıysan birde mod değiştirip de yaptıysan gene olmadıysa artık kaldır derim.. başka yolu var mı bilmiyorum inanki![]()
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
pro engineer 4.0 kurulumunu anlatan videolar.yararı olurmu bilmem ama bir bak istersen
Sanırım bendeki m110 versiyonu win7 ile uyumlu değilmiş.m120 ve sonraki versiyonlarını almak lazımmış. win7 kullanacak arkadaşlara bilgi olsun...
M120 verisyonuda çalışmadı. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum nettende bulamadım bir türlü.Setup.exe dosyasını tıklıyorum ve 1-2 sn sorna win çalışmayı durdurdu diyor...Yardım(
Belki geç olucak biraz ama nasıl çalıştırabileceğini anlatayım. Win 7 nin bi versiyonunda çalışmıyo pro engineer o versiyonda sorunlu olan yani sürekli uyumsuzluk sorunları çıkaran versiyon farklı sürümlerinde çalışır ama sen bu versiyonunda kullanmak istiyorsan microsoftun sitesinde win 7 için xp mode adlı programı indir bunu kurduğunda win 7 nin içinde sanal xp olucak microsoft bunu win 7 de çalışmayan programlar için yaptı onu kurup çalıştırdığında masüstünde ufak bir ekranda xp işletim sistemi olucak pro engineerı oradan kuracaksın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin