bölümünüze katabileceginiz cok şey var...birbirirnizle iletişim içinde yapacagınız beyin fırtınasıyla bu iş olacak gibi...göreyim ikinizide...
made by orkun
bölümünüze katabileceginiz cok şey var...birbirirnizle iletişim içinde yapacagınız beyin fırtınasıyla bu iş olacak gibi...göreyim ikinizide...
made by orkun
birlikte daha mantıklı olur ahmet...irtibat haline geçsinler...
Tabiki öyle, tek başına numara7777 ne anlatsa başkaları olmadıktan sonra pek işe yaramaz,
okuldan arkadaşlarınıda buraya yönlendirse güzel işler yaparız,
makina ve kimya bölümleri gibi tüm bölümlere ayrı katogori açıp daha geniş bir paylaşım alanı oluşturmak hedefimiz, ilgilenebilecek arkadaşlar bulduktan sonra tabiki...
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
numara7777 herşey senin parmaklarının ucunda..bölüm arkadaşlarına bizi tanıtırsan sefiniriz...
paylaşmayı seviyoruz...
made by orkun
bakalım zuzu...
arkadaşlar ben açıklama yapmıuştım yollamıştım ama gördümki mesaj gönderilmemiş.
şimdi açıklıyorum biz okulumuzda nihayet bir gıda müh. klübü kurduk. bunun için diğer üniv.lerin gıda m,üh. klüpleriyle iletişim kurmak istiyoruz.bi çeşit kardeş bölüm gibi.mesela yapılan teknik gezilere birlikte kaltılmak, olan konferanslara davet edilmek veya etmek v.b. bildiğim kadarıyla hacettepenin ege ile böyle bir anlaşması var.bizde Namık Kemal Üniv.olarak diğer klüplerle iletişim kurmak ve onların olanaklarından faydalanmak istiyoruz.bimem alaşıldımı
ikinizede kolay gelsin.
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Gıda Toplulugu:
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Setenay23 klüpler arasına [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] 'uda ekliyebilirsin..
merhaba arkadaslar,ben İTU Gıda Mühendisliği Kulübü başkanı...Serkan..sitemiz guncellemısnde bı sorun var bu aralar,aktıvıtelerımız yayınlayamıyoruz..ama merak ettıgınız bırsey olursa burdayım..yardımcı olurum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin