arkadaşlar et ve et ürünleri üzerine staj dosyası veya herhangi bi kaynak da olabilir yardımcı olabilecek varmı???
arkadaşlar et ve et ürünleri üzerine staj dosyası veya herhangi bi kaynak da olabilir yardımcı olabilecek varmı???
Arkadaşlar tarim il Müdürlüğünde staj yapıyom onun staj dosyasını nerden bulacagım ??
arkadaşlar un fab. staj defteri lazım banada
arkadaşar merhaba Tahin; helva; reçel; lokum ile alakalı staj defterine ihtiyacım var elinde bununla alakalı notları olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar bana rapor formatına dikkat edilerek hazırlanmış bir staj raporu örneği lazım, un ve makarna ile ilgili olursa ii olur.yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba elinde bir et fabrikası ile ilgili rapor seklinde dökümanı olan var mı olan paylaşsın lütfen zor durumdayım
ayrıca elimde tarım il müdürlügü hıfzısıhha ile ilgili süper bi rapor war ama nası paylaşıcam sizle yapamıyorum bilgilendirirseniz buraya koyabilirim
tavukculuk uzerine staj defteri orneği olan varmııı? şeker piliç veya banvit fl nolursa super olurrrrr...
bağlantıda hata var yenilerseniz sevinirim
slm bana staj defteri örneği gnderebilecek olan warmı
bu konuda fazka bilgi sahibi değilimde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin