MERHABA ARKADAŞLAR UN FABRİKASINDA LABORATUAR STAJI YAPIYORUM .İLK KEZ STAJ RAPORU HAZIRLAYACAĞIM.ELİNDE BU ALANDA ÖRNEK STAJ DEFTERİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRSE SEVİNRİM...
MERHABA ARKADAŞLAR UN FABRİKASINDA LABORATUAR STAJI YAPIYORUM .İLK KEZ STAJ RAPORU HAZIRLAYACAĞIM.ELİNDE BU ALANDA ÖRNEK STAJ DEFTERİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİRSE SEVİNRİM...
Merhaba, kek fabrikasında laboratuar stajı yapıyorum.Staj dosyası hazırlamam gerekiyor örnek staj doryası olan varsa paylaşabilir mi?
tavuk üzerine staj defteri lazım
SLMARAKADAŞLAR SİZDEN BİR İSTEğim olacak lütfen bana yardımcı olur musunuz çikolata üstüne staj raporu olan var mı yardımlarınız bekliyorum
bende öyle dediğiniz gibi bi yerde staj yapıyorum şu an fakat defterime ne yazaağım konusunda bi fikrim yok siz hazırladınız mı?minikkus Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar un fabrikası lab staj defteri lazımm yazamıyorummm :S lütfen yardıımmm
merhaba arkadaşlar meyve sebzede staj yaptım (turşu ve salça ) rica etsem bununla ilgili staj raporu varsa lütfen paylaşa bilir mi ? çok ihtiyacım var. (staj defteri olarak deil staj raporu olarak)
slm arkadaşlar bana her hangi bir Catering firmasında staj yapmış birinin staj dosyası lazım çok acil. bilgisi olan lütfen paylaşsın.
gıda mühendisliği staj raporu örneği gönderebilecek olan var mı
bende tarım il de staj yapacam yardımcı oluesanız sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin