mrb gıdacı arkadaslar
mrb gıdacı arkadaslar
namık kemal üniversitesi nerde ilk defa duyuyorum..
arkadasım sakaryayı unutmussun gecen yıl acılmıstı
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
namık kemal üniversitesi yeni üniversite oldu geçn seneye kadar trakya üniversitesine bağlıydı yeni ayrıldı tekirdağda
arkadaşlar buradakilerin arasında en iyi gıda mühendisliği EGE ÜNİVERSİTESİ bunu diğer üniversitelerde söylüyor ayriyetten türkiyedeki İLK gıda mühendisliği
EGE ÜNİVERSİTESİ
hepiniz iyisiniz..... universite o kdar önemli değil bilgi önemli.....
arkadaşım bi yanlışlık var bu işte....yanlış anlama senin için diil de türkiyenin ilk gıda mühendisliği ankara üni dir...1933 te kurulmuştur(sanırım gıda teknolojisi olarak)...yanılmıyorsam ege deki 1970 lerdeydi...hatta bildiim kadarıyla ege yi de ankara üniversitesinin öğretim elemanları kurmuştur...ama bundan tam emin diilim... ??? ??? ??? ???renata Nickli Üyeden Alıntı
türkiyedeki ilk gıda müh. egede kurulmustur.ilk bas gıda adı altında ayrı bir fakülteydi sonra ziraata baglandı ve en sonda müh. fakültesine ve alanında en iisi oldugu herkesçe bilinir.ilk kurulan olmasına ragmen bircok üni.den daha üst düzeyde lab. kültürü vardır(odtü,celal bayar.. gibi)
tek dezavantajı fazla kalabalık olması.
merhaba arkadaşlar
bence hangi okul daha eski yada daha iyi yarıştırmak yerine okullar hakkında bilgi versek daha faydalı olur
ben odtüde okuyorum. eğitimi daha çok mühendislik dersleri ağırlıklı. çok iyi mühendisler yetiştirdiğini söyleyebilirim. ancak gıda kısmı biraz teoride kalıyor. genelde kimya ağırlıklı dersler var biyoloji kısmı biraz sönük kalıyor.
eğitimi çok kasıyor. ancak mezunlar okulun verdiği avantajları yaşıyorlar genelde. iş ortamında odtülüler birbirini çok kolluyor.
tercih etmeyi düşünen arkadaşların başka soruları olursa memnuniyetle yardımcı olabilirim.
arkadaşalar hacettepe üniversitesini nasıl unutursunuz ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin