merhabalar;
ben gıda mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.Aranızda kurutulmuş yada toz gıdalarla ilgilenen, bilgi sahibi olan insanlar var mı acaba?
merhabalar;
ben gıda mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.Aranızda kurutulmuş yada toz gıdalarla ilgilenen, bilgi sahibi olan insanlar var mı acaba?
eminim birileri çıkacaktır sana yardımcı olmak için.benim bi fikrim yok
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
tekrar merhaba arkadaşlar;
sanırım bu konuyla ilgilenen kimse yok peki bana yine bu konuyla ilgili önerebileceğiniz kaynaklar varmı?şunları oku biraz bilgi sahibi olursun diyebileceğiniz şeyler?
selam...bu konu hakkında en iyi bilgiyi okulların kendi yayınlarında bulabilirsin....sizin kendi okulunuzda bu konu ile ilgilenen öğretmenleriniz de yardımcı olabilir...bi de bu gıdaları üreten firmaların bazılarının yayınları var ama şu anda tam isim bilmiyorum....öğrenirsem tekrar yazarım...
BEN YARDIMCI OLABİLİRİM ANCAK KONUYU BİRAZ ACARSAN SEWİNİRİM, KURUTULMUS GIDALARIN NEYİNİ ARASTIRIOSUN??
hazır çorbalar üzerine bir araştırma ödevim var. aslında sadece kurutulmalarıyla ilgili değil processleri ve analizleri ilede ilgili bilgiye ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
koruma kontrol genel müdürlüğününün sayfasına gir, burada turk gıda kodeksinden hazır corbalarla ilgili tebliğ bul ve bu tebliğden yola çıkarak ödevini hazırla bence. burda yapılan analizlar ve limit değerleri bulabilirsin.
sevgiler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin