Sınıf ortamında hazırlanmış ve benimde ingilizceyi ögrendiğim settir ;toplam 80 cd 'dir ben suan 10 cd yi upload ettim ;bu 10 cd yi izlediginiz zaman ne kadar başarılı bir set oldugunun farkına varcaksınız ;Ben şuan 65 deyim ve çalışdıgım firmada gelen misafirlerle rahatlıkla sohbet edebiliyorum ve bu başarı bu set sayesinde oldu ;Ben hiç bir şekilde kursa falan gitmedim , ünivertedede ingilizceden sadece 11 cd sini izleyerek geçmişdim hiç unutmam ;Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar için yükledim bir sene silinmeyecekdir videolar.Dersler 1 saat olup kesinlikle anlayacaksınız;anlamadıgız yerlerde sorabilirsiniz ben her zaman yardımcı olurum sizlere ;geri kalanı gelen istek ve yorumlar dogrultusunda yükleyeceğim...
NOT :Pratik konusunda sıkıntı çekerseniz benimle irtibata geçin yardımcı olurum size (pm)
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] am;is;are.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] soru kalıpları how;which;what.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Geniş zaman hareletli.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] same,any,much, many.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Geçmiş zaman.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Alıştırmalar.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Daha ve en.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Gelecek zaman.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] perfeck tence.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] şimdiki zaman.rar
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Genel ingilizce.rar
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin